1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.
Spaceman Spiff
Last Activity:
Sep 30, 2015 at 5:17 PM
Mar 6, 2007
Posts per Day:
Thanks Received:
Trophy Points:

Spaceman Spiff

Spaceman Spiff was last seen:
Sep 30, 2015 at 5:17 PM
    1. Andy84

      Thanks for the quick response. I got the 1.3v working but only one of my gpus is over clocking I can achieve 1285 on the core but my over gpus sits at 1100. Any ideas? Thanks for help btw

    2. Andy84

      Seen the post regarding the 690/Titan Owners! NCP4206 voltage control with new Afterburner(great post).

      Just wondering how u got this to work as i have a gtx 690 evga like yours. I have followed all the steps including the commands for command prompt and it says invalid. Any ideas? This is the only thing holding me back as my gtx 690 is on water as well. Would much appreciate your help:)

  • Loading...
  • Loading...
  • System Name: New build!
    Processor: i7 4790k @ 4.9 Ghz
    Motherboard: ASUS Z97-E/USB 3.1
    Cooling: Raystorm, D5 Vario, 480 x2 Rads, EK TitanX Blocks
    Memory: 16gb G.Skill DDR3 2400mhz
    Video Card(s): EVGA GTX 980 Ti SC+ x2 SLI@ 1500c 8000m
    Hard Disk(s): Crucial M4 256gb, Samsung EVO 250gb, Seagate 3TB x2, WD Red 6TB
    Optical Drive: Lite-On BD-Burner
    LCD/CRT Model: Acer xb270hu 144hz 2560x1440
    Case: Enthoo Primo
    Sound Card: HT Omega Claro Halo --> Yamaha Vx375 --> ATHW1000x/Energy 5.1
    Power Supply: EVGA 1300w G2
    Mouse: Logitech g400
    Keyboard: Tesoro Ultimate
    Software: Win7 Ultimate 64bit