1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

0.5.4 start 4 instances simultaneusly = BSOD

Discussion in 'GPU-Z' started by connector, Jul 11, 2011.

  1. connector New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Hi!,
    i have 2 radeon 5970s and i use to open 4 GPU-Z instances to "monitor" my GPU LOAD and VDDC Current. If i open the 4 instances "simultaneously" (without waiting for each to load), with LATEST CATALYST 11.6b (not with 11.6 or previous) i get a BSOD... if i wait all instances to open, there is no problem.

    Do i have to wait all instances to open one by one?

    Regards!
  2. 2DividedbyZero New Member

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    780 (0.36/day)
    Thanks Received:
    202
    Location:
    in retarded hell
    did you not just answer your own question?
    connector says thanks.
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,632 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,363
    does the system bluescreen every time, or only sometimes?
    when you open them one by one, slowly, there is no problem?

    in that case, do that.
    connector says thanks.
  4. connector New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Ok, i'll do that.

    Previous versions (with previous Catalyst 11.6) doesn't cause problems when you open 4 instances "simultaneously" (only with Catalyst 11.6b called 11.7). I'll report it becuause it'll be the following "latest Catalyst"... BSODs only sometimes.

    If i launch one by one, slowly, there is no problem...

    ok, i'll do that, i'll open ond by one slowly...

    In addition to this issue: i have stuttering when i have launched GPU-Z and a game simultaneously (with the check to update information ticked).

    one suggestion: in Afterburner when I can set the "hardware poll intervall" to 3,000 ms and the stuttering does not occur... is it possible to add that control to GPU-Z?




    Thanks,
  5. connector New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Any question?
  6. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,420 (10.40/day)
    Thanks Received:
    5,988
    Location:
    Chatsworth, GA
    what is the BSOD stop code?
    connector says thanks.
    Crunching for Team TPU
  7. connector New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    It's like atimksdag.sys or something like this and the code was 116.
  8. Steevo

    Steevo

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    8,107 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,123
    too high of GPU voltage possibly?
    10 Million points folded for TPU
  9. connector New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    I'm at stock (speed and voltages)...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page