1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

0.6.5 unknown bios letters on Mobility Radeon X1400

Discussion in 'GPU-Z' started by chropose, Oct 15, 2012.

  1. chropose New Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    17 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    I got some strange letters on bios version:

    [​IMG]

    What is that?

    Thanks.
  2. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,410 (10.41/day)
    Thanks Received:
    5,975
    Location:
    Chatsworth, GA
    I don't think GPUz is setup for many older mobile cards and also most mobile cards do not have a downloadable or flashable bios IIRC
    Crunching for Team TPU
  3. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,630 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,360
    in () should be the bios part number. either your bios has none, or it's bugged or gpuz doesn't know how to find it

    can you email me the bios to w1zzard@techpowerup.com ?
  4. chropose New Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    17 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Bios reading not supported.

    I tried "Save to file" but it says bios reading not supported. How do i extract my bios?

    [​IMG]

    Thanks.
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,630 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,360
    check with ati winflash from our downloads section
  6. chropose New Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    17 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    I got "Unsupported ROM type". :banghead:
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,630 (3.94/day)
    Thanks Received:
    11,360
    bah .. support a gpuz validation and post the id here, maybe i can find some info in the validation data
  8. chropose New Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    17 (0.02/day)
    Thanks Received:
    2
    Validation ID: 2rsky

    By the way, I successfully extracted the bios using RBE and sent you the bios.

    EDIT: Successfully loaded into RaBiT 2.2.1 with message "BIOS CRC is incorrect".
    Last edited: Oct 16, 2012

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page