1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

0.6.7 not work with AMD FirePro v8700

Discussion in 'GPU-Z' started by R-TEAM, Jan 26, 2013.

  1. R-TEAM New Member

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi,

    tha actual version not work with this card and the actual drivers.(Win7 64 Pro Lenovo Workstation with Xeon w3690 HexaCore)

    The GPU-Z windows freeze at times and shows only partial and wrong data.
    (some data valid - some empty and few wrong)

    Regards
    R-TEAM
  2. R-TEAM New Member

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Screenshots

    Screenshots from the GPU-Z window tabs:

    Attached Files:

  3. R-TEAM New Member

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi,

    as no replay is coming ...
    Is this a know bug - will it be fixed or is GPU-Z for consumer GFx Cards only ?
    (so i can deinstall it ........)

    Regards
    R-TEAM
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,756 (3.93/day)
    Thanks Received:
    11,468
    I added support for your card.

    Please check the attached build and feedback. Changes will be included in next version.

    Attached Files:

  5. R-TEAM New Member

    Joined:
    Jan 26, 2013
    Messages:
    4 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi,

    WOW - nice - Thank you.
    It works (as i have seen) now correct.
    Valid data and the sensor tab is working flawless too ...
    No more freezes.

    Good job done :)

    Regards and Thanks
    R-TEAM

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page