1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

295GTX 384 Shaders?!

Discussion in 'NVIDIA' started by Jamborhgini313, Mar 16, 2010.

  1. Jamborhgini313

    Jamborhgini313 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    205 (0.10/day)
    Thanks Received:
    26
    [​IMG]

    Got a new Nvidia 295GTX. The 1st GPU shows 384 Shaders, 4GB of memory with GDDR4...but when I select the 2nd one, it shows the regular 275GTX Specs.
     
  2. Zubasa

    Zubasa

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    3,980 (1.32/day)
    Thanks Received:
    457
    Location:
    Hong Kong
    Um... How are we suppose to see your pic while it is still on your PC.... :p
    You need to upload it to an image hosting service.

    Edit: OK, is it a second hand card or something?
    Looks like a messed up bios.
     
  3. DirectorC

    DirectorC New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    1,624 (0.87/day)
    Thanks Received:
    268
    Location:
    Florizy
    Are you using an Administrator account?

    Looks like you're using a regular account with no direct access to hardware.
     
  4. Zubasa

    Zubasa

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    3,980 (1.32/day)
    Thanks Received:
    457
    Location:
    Hong Kong
    His second GPU shows normal spec.
     
  5. Jamborhgini313

    Jamborhgini313 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    205 (0.10/day)
    Thanks Received:
    26
    The card is just a plain OEM Nvidia card. How do I fix bios?
     
  6. KainXS

    KainXS

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    5,603 (2.12/day)
    Thanks Received:
    502
    can you install drivers

    bad bios?
    bad gpu?
    lucky?
     
  7. Jamborhgini313

    Jamborhgini313 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    205 (0.10/day)
    Thanks Received:
    26
    I just restarted my PC and it still shows same thing. I fired up a game and it works fine but this is just anoying!
     
  8. DirectorC

    DirectorC New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    1,624 (0.87/day)
    Thanks Received:
    268
    Location:
    Florizy
    It's most likely a GPU-Z problem.

    Try an app such as Everest or MSI Afterburner, and/or get your hands on GPU-Z 038. See what they say.
     
    Jamborhgini313 says thanks.
  9. Jamborhgini313

    Jamborhgini313 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    205 (0.10/day)
    Thanks Received:
    26
    Ok I just reinstalled Drivers and loaded up EVGA precision and now its all good! :nutkick:

    Dam, I wish my 295GTX was like that ROFL! :D
     
  10. DirectorC

    DirectorC New Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    1,624 (0.87/day)
    Thanks Received:
    268
    Location:
    Florizy
    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page