1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

29sec to load page at every noon

Discussion in 'Networking & Security' started by HiddenStupid, Oct 26, 2009.

  1. HiddenStupid New Member

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    741 (0.27/day)
    Thanks Received:
    8
    my internet connection gone strange.

    every noon my connection is slow as fuck! can we say fuck here? it takes like 29sec to completely load a page! it is completely un-usable! sometimes it gone so slow to the point where no connection at all!

    then sun goes down.... connection works back to normal. tomorrow comes... at noon and slow again. recycle ect....


    what the hizz??? any idea?

    it happend like this before but that wa slike few years ago but it still happend every once a two, three months exactly like this. it doesnt happend like this for a long time and now its start happening again.



    i tried unplug/replug router and modem and it wont help. when it work.... it work on itself. i dont have to do anything. it usually work back to normal when sun down.



    - cable broadband
    - 3 computers (most time two pc is off)
    - ps3
    - wired ethernet
    - toshiba modem
    - buffalo router
     
    Last edited: Oct 26, 2009
  2. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.35/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    Cable is shared and will lag a little during peak hours. You also might want to check with your ISP to see if they are doing network upgrades on Sundays which would explain the drops their.

    I have cable, during the week in peek hours 3MB down max, 2 to 8 a.m. 8.5 MB average.
     
  3. i789 New Member

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Messages:
    145 (0.07/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    point roberts, wa
    Is it possible that the modem or router overheats and creats this slow down problem? call your ISP as well, and ask them to send a technician fixing this problem.
     
    TheLaughingMan says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page