1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

2gb Or 4gb??

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by smartali89, Jul 6, 2008.

  1. smartali89

    smartali89 New Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    525 (0.22/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Karachi, Pakistan
    XMS2 DUAL MEMORY KIT (DHX/DOMINATOR)

    XMS2 DHX TWIN2X2048-6400C5DHX/800 BUS

    OR

    XMS2 DHX TWIN2X4096-6400C5DHX/800 BUS


    for gaming upto 1280x1024 ,,

    will 2gb be enough?
  2. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.80/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    It'll be enough, but I'd personally get the 4Gb set, that way you won't need to change that in 6 months time.
  3. i_dog_69

    i_dog_69 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    73 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Tacoma, WA USA
    my thoughts are that it really comes downt to what OS youare using. if you are using a 64-bit OS then 4GB COULD prove useful in certain situations, but even then you are likely not goin to come even close to using all of it.

    on the otherhand with the prices on ram at crazy low prices it might not be bad to future proof a little bit.

    as far as gaming goes i dont think you will see any difference when gaming at that resolution or many others for that matter.
  4. smartali89

    smartali89 New Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    525 (0.22/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Karachi, Pakistan
    I am using Windows Xp 32bit

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page