1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

(3570K OC) Am I seeing things again?

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by random, Dec 14, 2012.

  1. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,043 (1.41/day)
    Thanks Received:
    686
    Ehr I'm using LLC Level 5 which is the same as having it turned off with +0.60 Offset voltage. And my CPU is only showing 1.84 Vcore in the BIOS while I'm priming....? Is this correct? There is no known issue with CPU-Z and Ivy? As my previous 2600K CPU was at 1.284 with only +0.05 Offset voltage

    [​IMG]
     
    Frick says thanks.
  2. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Your blind :roll:

    I see 1.184v XD
     
    random says thanks.
  3. jaggerwild

    jaggerwild

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    122 (0.06/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Reality
    Dom
    go to bed!(its PhIlLy ChEeSe) :)
     
  4. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    I work nights i just got home an hr ago :p
     
  5. Ed_1

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    337 (0.12/day)
    Thanks Received:
    49
    ramdom : I am assuming you made typo there and meant 1.184 with +0.060 offset ? .

    That would sound about right as at stock clock the Vcore is about 1.05-1.08v this of course depends on chip and bios settings .

    Your running low for 4400ghz , if stable that is good voltage most need like 1.25v or so for 44 or 45x .
     
    random says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page