1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

3DMark 06 Compilation

Discussion in 'General Software' started by Asylum, Dec 8, 2009.

  1. lonewolf

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    79 (0.04/day)
    Thanks Received:
    21
    lonewolf / GTX 260 /602 1026 / 12166 / X2 3000+ @3.2Ghz


    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 28, 2010
    Asylum says thanks.
  2. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    gonna run a 06 in a minute on 3 5770s

    is it just me or do i just lack the performance from the 3rd gpu?

    [​IMG]

    bit better, but still shitty imo
    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 2, 2010
  3. TotalChaos

    TotalChaos New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    737 (0.21/day)
    Thanks Received:
    590
    its the increase in CPU speed that gave most of the higher result
     
  4. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    i know, thats why i think its pretty shitty
     
  5. lonewolf

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    79 (0.04/day)
    Thanks Received:
    21
    I upped my overclock a little and the cpu part of the bench went down. go figure. but the score went up. so the increased buss helped but something else isnt quite right yet. the original bench was 12166 and the second 12359
     
  6. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.76/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    is there any single slot 5770's if so tri Xfire would be possible on my board. it even says that it supports 3x xfire or SLI (it has 2 full x16 slots and 1 4x slot that is notched out)
     
    Crunching for Team TPU
  7. Asylum

    Asylum

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    2,809 (1.23/day)
    Thanks Received:
    683
    Location:
    South Carolina
    Bump your voltage to 1.53 and increase north and south bridge up .1

    Also see what your ram voltage is set at and what cpu-z recommends.

    You may need to increase you ram voltage also.
     
  8. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
  9. TotalChaos

    TotalChaos New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    737 (0.21/day)
    Thanks Received:
    590
    TotalChaos|Sapphire Radeon 5850|Asus 5850|850/1200|18537|PII X4 940BE@3.31Ghz

    [​IMG]
     
    Asylum says thanks.
  10. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.98/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    Crank that cpu TotalChaos and watch your score CLIMB!!! Nice run btw. :)
     
    TotalChaos says thanks.
  11. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    afaik he's got stock cooling, so i wouldnt do that :laugh:
     
  12. TotalChaos

    TotalChaos New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    737 (0.21/day)
    Thanks Received:
    590
    that is correct running stock AMD cooler so 3.31 works for me at present
     
  13. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    i benched a X4 920 on the stock cooler highest the mobo let me get was 3.7GHz :(
     
  14. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    thats 900mhz oc on a stock cooler?

    dude i dont even get that with a Dark Knight on my C3
     
  15. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    lmao it was the stock with the two heat pipes

    it was my parents build i did for them its oced to 3.2GHz right now :D
     
  16. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Palit 9600GSO Sonics Stock

    [​IMG]
     
  17. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    yeah that i7 does most of the score hahaXD
     
  18. crush3r

    crush3r New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    346 (0.15/day)
    Thanks Received:
    61
    Location:
    Manchester, UK
    crush3r|Sapphire 4850 512|700/1100|15524|i7 920@3.8Ghz

    [​IMG]
     
    Asylum says thanks.
  19. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.46/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    my highest was 162XX Quad X3350 at 3.8GHz old score but was on one card 900 core which i killed last month :p
     
  20. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    yay

    (FIH) The Don|2x5770|850/1200|24776|i7 920@3999Mhz

    [​IMG]

    (FIH) The Don|2x5770|930/1350|25144|i7 920@4020Mhz

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 4, 2010
  21. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.76/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    is the voltage in CPU-z right? If so damn :eek:
     
    Crunching for Team TPU
  22. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    nope, running 1.280 +- 0.010

    i really dont know why cpu-z ALWAYS have to fuck with my voltage :laugh:
     
    p_o_s_pc says thanks.
  23. sweeper

    sweeper New Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    796 (0.22/day)
    Thanks Received:
    36
    Location:
    SW, Ohio
    sweeper|Sapphire HD4870 1GB GDDR5|750/900/|12728|Athlon II X4 2.6 @ 2.8GHz

    Why do I have to go ONLINE to get my results? I guess I'm the only one who doesn't have a registered version? :wtf:
     

    Attached Files:

    Last edited: Mar 7, 2010
    Asylum says thanks.
  24. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.59/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    thats a pretty decent score there

    and yeah, you answered your own question.
     
  25. sweeper

    sweeper New Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    796 (0.22/day)
    Thanks Received:
    36
    Location:
    SW, Ohio
    Thanks... it's not a bad score for being stock except for the cpu OC'd to 2.8 from 2.6GHz. Left everything else alone. Thought it would have been higher. Eh..... guess it is what it is. Still working on the whole OC'ing part with this setup.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page