1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

3DMark 06 Compilation

Discussion in 'General Software' started by Asylum, Dec 8, 2009.

  1. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    This is my best 3DMark06 score to date. What do you guys think? Does this get me in the rankings on the first page?

    [​IMG]
     
  2. claylomax

    claylomax

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    1,602 (0.98/day)
    Thanks Received:
    259
    Location:
    London
  3. Melvis

    Melvis

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    3,582 (1.50/day)
    Thanks Received:
    525
    Location:
    Australia
    I just did a quick first run with my new system and scored 17153, is that a good or normal score for the specs i have?

    AMD Phenom X4 965 3.4GHz
    4GB DDR3 Dominator 1600MHz 8-8-8-24
    4870X2

    Everything is at stock clocks.
     
  4. Faith[ROG].Anarchy

    Faith[ROG].Anarchy

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    424 (0.28/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Hà Nội, Viet Nam
    Wish I was able to do this, it would be extremely exciting :)
     
  5. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    That seems about right. Start overclocking and see that score rise. :D
     
    Melvis says thanks.
  6. IINexusII

    IINexusII

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    909 (0.46/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    London, UK
    IINexusII | ASUS 5850 DirectCU | 850/1250 | 22412 | PII X6 1090T @ 4.13

    [​IMG]
     
    Asylum says thanks.
  7. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    So I was told that HWMonitor kept me out of the rankings. I don't really understand that but ok, here you go.

    [​IMG]
     
    Faith[ROG].Anarchy says thanks.
  8. Faith[ROG].Anarchy

    Faith[ROG].Anarchy

    Joined:
    Aug 6, 2010
    Messages:
    424 (0.28/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    Hà Nội, Viet Nam
    @JATownes: Well done dude. Nice performance from that 2x HD4850 OC. Btw what manufacturer for that HD4850 :banghead:
     
  9. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
  10. Asylum

    Asylum

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    2,799 (1.24/day)
    Thanks Received:
    674
    Location:
    South Carolina
    You need time and date in your screenshot and table format at the top of your post.

    Read the rules on the first post.
     
  11. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.34/day)
    Thanks Received:
    3,778
    It didn't. Time and date did, as they mentioned. He just wanted to see the chick under your HWMonitor window. lol.
     
  12. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    My toolbar is on the left, so the date and time are in all of my screenshots on the bottom LEFT. Am I required to move it to the bottom right? :banghead:

    Edit: Is this acceptable??

    JATownes | HD4850 Crossfire | 690/1050 | 20374 | PhenomII X4 940BE @ 3.8GHz

    [​IMG]


    One is a reference Visiontek, the other is an MSI non-reference.
     
    Last edited: Aug 8, 2010
    Asylum says thanks.
  13. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    lol i didnt notice it :p but add this to the top of the pic you need to do that also ;)
     
    JATownes says thanks.
  14. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    Thanks DOM :toast:

    I have noticed a weird anomoly. In the BIOS I set my 24/7 settings for my CPU, which is 3.6Ghz. For benching I use the Asus TurboV utility. CPU-Z reads the 3.8Ghz, but 3DMark reads my BIOS settings of 3.6Ghz. Weird.
     
  15. Apokalipse New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    34 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Melbourne, Australia
    Apokalipse | HD5870 | 1103/1290 | 25,164 | Phenom II X6 1090T @ 4.422GHz
    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=13945160
    [​IMG]

    In the screenshot the CPU clocked itself to 804MHz after it finished (BIOS didn't properly disable cool'n'quiet)
    I got that score a couple of months ago (May 22, 2010 06:31 UTC)
     
  16. Techtu

    Techtu

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2,143 (1.29/day)
    Thanks Received:
    499
    Location:
    In the night garden
    That's because TurboV boost's each core 200mhz ;) :respect:



    not too sure if the guy's will accept that without the date being on your screen shot, but worth a try :)
     
  17. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    I actually set the TurboV utility to run at 3.8Ghz. My BIOS is set to run at 3.6 all the time, I just use the utility to modify settings for benching, (so that upon failure there is no need to modify BIOS settings, as they revert back to my 24/7 stable settings upon reboot). I just found it odd that 3DMark reads the BIOS settings, not the software modified settings.
     
  18. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.65/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    just a quick run on the cruncher lol

    no need to put me n the scoreboard hahaha

    [​IMG]
     
  19. claylomax

    claylomax

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    1,602 (0.98/day)
    Thanks Received:
    259
    Location:
    London
    :roll: I didn't even check your time and date, I just wanted to see that girl's behind :laugh:
     
  20. JATownes

    JATownes

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1,825 (0.85/day)
    Thanks Received:
    433
    LOL...well here you go then, just for you. :D

    [​IMG]
     
    (FIH) The Don says thanks.
  21. Apokalipse New Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    34 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Melbourne, Australia
    good wallpaper, except for the jpeg artifacts
     
  22. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.81/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    p_o_s_pc | 2x 8800GTS 320mb SLI |576/837/1350 | 20,498 | I7 920@3.72ghz
    [​IMG]
     
    Techtu says thanks.
    Crunching for Team TPU
  23. Techtu

    Techtu

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2,143 (1.29/day)
    Thanks Received:
    499
    Location:
    In the night garden
  24. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.81/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    i started it up and walked out right away.. so no headache for me :p
    time to OC the cards and see what i can get :)
     
    Crunching for Team TPU
  25. Techtu

    Techtu

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2,143 (1.29/day)
    Thanks Received:
    499
    Location:
    In the night garden
    Yeah I noticed the clocks was stock.

    Just curious, any idea roughly what score's I should be getting when I finally get my new card... probably the EVGA GTX 460 (1Gb)?

    Can't wait to see some good clock's on those cards of yours :p
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page