1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

3DMARK05 no install (remove previous version)

Discussion in 'Overclocking & Cooling' started by DRDNA, Jan 12, 2007.

  1. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    Just like the title says .I couldnt remove old install with add remove so I removed all folders and registry entries for 3DMARK05 but still same error remove previous version then the app stops the install . Big Time Bummer:banghead:
  2. Jonnycat New Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    331 (0.12/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    PNW
    Didja get rid of everything called, "futuremark"?
  3. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    no because I have 3dmark06 in that folder and I think pcmark05 too:confused:
  4. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    No one else ever had this happen????
  5. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    bumpity bump please:cry:
  6. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.50/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :slap: :laugh: just remove all of them you can always download them again
  7. jjnissanpatfan

    jjnissanpatfan

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    207 (0.06/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    vt
    If you have the install's saved then i'd remove all furture mark stuff clean the registry then do a file search find it all.Then hopefully you can install it again.

    But i haven't had the problem with futuremark..i have a problem with tweak xp pro ive uninstalled it removed everything and still show a ramdisk on my system allong with a tweak xp thing in my control panel.Think the only way is to reformat but its too much work for 1 hommo program.
  8. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    Ok thanks fellas , I will try tonight after work !!! You all are the best , even if it doesnt work.:slap:
  9. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.50/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    :laugh: but its not are fault your comp is being a tart

    well good luck i never seen that happen ive downloaded it lots of times and removed it :toast:
  10. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    no luck , still same issue ...I uninstalled all the other futuremark apps then went threw OS and deleted all futuremark stuff then deleted all future mark and 3dmark05 registry settings and still same error
    [​IMG]
  11. Judas

    Judas

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    1,032 (0.31/day)
    Thanks Received:
    21
    Try running CCleaner
  12. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    Ok well I found the culprit...It was an add remove folder in the registry , I had deleted the entry for 3dmark05 but didn't delete the folder because it had some funky number name , but once I deleted that folder that was responsible for the add remove entry I was GOLDEN :toast: ..thanks for all the suggestions:toast: :toast: :toast: I now have it installed again !!!:)
  13. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York

    Is CCleaner Any better than Registry Mechanic ????? Just wondering .
  14. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,778 (1.53/day)
    Thanks Received:
    566
    Location:
    New York
    I just downloaded and checked out the CCleaner and its really a different beast than Registry Mechanic.... I didn't let it do any fixes though as I don't know if I trust this CCleaner ...I haven't heard much about this app..Any testimonials for this app?

    P.s. Hot damn I just derailed my own thread:banghead:
  15. Judas

    Judas

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    1,032 (0.31/day)
    Thanks Received:
    21
    I use it daily no problems yet ;)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page