1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

667Mhz and 800Mhz Combined?

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by bradcb, Nov 25, 2006.

  1. bradcb New Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    18 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi, just a quick question. Im getting a CPU, M/B and 512mb 667mhz RAM bundle but i want 1GB RAM. Now im on a budget and i was wondering whether i could stick in 512mb Corsair memory XMS2-6400 800Mhz without any problems with my other 512mb stick?
    Thanks for the Help;)
     
  2. Yik New Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    21 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    think so, but theyd both run at the lower speed, so 667mhz
     
  3. Loghic New Member

    Joined:
    Nov 11, 2006
    Messages:
    7 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    normally both rams should work togheter. but its like Yik sad, both rams will be clocked at 667.
     
  4. Alcpone

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    2,339 (0.80/day)
    Thanks Received:
    96
    Location:
    Tyne & Wear, UK
    I would just match the 2nd 512 w/ the first, then you know your not going to have any headaches and it will be better on your pocket! ;)
     
  5. slyfox New Member

    Joined:
    Dec 14, 2006
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    running on Corsair ddr2 800 and Kingston ddr2 667 no problem at all


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Gigabyte 965P DQ6
    Intel C2D E6600 =50% OC
    inno 3d 7800GTX
    2X1GB Corsair ddr2 800 c4
    2X1GB Kingston value ram ddr 2 667
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page