1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

8800GTS SLi Don't work (640mb and 320mb)

Discussion in 'NVIDIA' started by puma99dk|, Jun 9, 2013.

  1. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,628 (1.03/day)
    Thanks Received:
    846
    i have 2 Nvidia GeForce 8800GTS laying around one 640mb (EVGA) the other one 320mb (Albatron) i them in my Asus Maximus V Extreme board i can find both under PhysX options but there ain't any SLi options ain't the SLI-able?

    [​IMG]

    i use the newest WHQL Driver and i reinstalled it couple of times, and turned my Asus ROG SLi bridge around and it still not helping, anything i am doing wrong? :wtf:
     

    Attached Files:

  2. NdMk2o1o

    NdMk2o1o

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    3,449 (1.88/day)
    Thanks Received:
    922
    Location:
    Redditch, Worcestershire, England
    You can't SLI 2 cards with different memory size.
     
  3. Jack1n

    Joined:
    Oct 8, 2012
    Messages:
    1,045 (1.12/day)
    Thanks Received:
    238
    Location:
    Central Israel
    What if he flashes the 640 one with a 320 bios?
     
  4. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,628 (1.03/day)
    Thanks Received:
    846
    Nvidia actually says otherwise :laugh:

    http://www.geforce.com/hardware/technology/sli/faq#c19

    and i already did that, just installed HyperSLi soo much faster and no problems, tired of installing driver, uninstalling driver and so in even used Driver Sweeper didn't help.
     
    Last edited: Jun 9, 2013
  5. NdMk2o1o

    NdMk2o1o

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    3,449 (1.88/day)
    Thanks Received:
    922
    Location:
    Redditch, Worcestershire, England
    You are correct going by that article though it looks to be very outdated and mentions you need coolbits, google brings up a download from 2004... have you tried with the 320mb in the top pcie slot?
     
  6. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,628 (1.03/day)
    Thanks Received:
    846
    i was kinda hoping for a navtive Nvidia SLi since some games just starts up with black screen :/
     
  7. puma99dk|

    puma99dk|

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    3,628 (1.03/day)
    Thanks Received:
    846
    that could be a solution, i will try that asap....


    hmm now i tired the 320mb in PCI-Express x16_1 adn the 640mb in PCI-Express x16_2b but that neither triggers the SLi option...
     
    Last edited: Jun 9, 2013

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page