1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

9800GX2, only one shader clock?

Discussion in 'GPU-Z' started by Ascadia, Sep 25, 2008.

  1. Ascadia New Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Is this normal?

    Shader for the first "card" appears grayed out

    [​IMG]
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,515 (13.50/day)
    Thanks Received:
    13,918
  3. Ascadia New Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Thanks, just did and its the same issue, shader clock on the first card is still not showing up.

    I'm begining to worry that something may be wrong with the card >.>
  4. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    that would always when i tried enabling sli in vista get the new 177.98 drivers and install those after you uninstall the old ones and see what happens.
  5. Ascadia New Member

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Solaris, your wonderful!

    While I didn't go for the 177.98, I found that eVGA had released a version of 178.13 and it seems to have fixed the shader clock recognition issue.

    I'm going to run some benchmarks and seeif this fixes the performance issues I was having.

    Thank you!
  6. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,067 (5.23/day)
    Thanks Received:
    3,502
    Location:
    Florida
    no problem man im glad it worked out for ya :) its happened to me so i know reinstalling the drivers usually does it i only reccomended .98's because the new ones werent out yet :)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page