1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

990FX Extreme4 UEFI not working with keyboard

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by Covert_Death, Oct 22, 2011.

  1. Covert_Death

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    308 (0.31/day)
    Thanks Received:
    82
    well i have a small issue with my M/B not cooperating with my keyboard. for months now my Logitech G110 has worked flawlessly with my MB, no problems or anything.

    i started seeing some weird stuff upon boot last night and it was freaking me out, but none of that matters, what i narrowed it down to was my KB. i think my MB is picking up keypresses from it even when no buttons are being pressed.

    i was able to boot into UEFI flawlessly using my roommates KB and i changed the USB 2.0 legacy support settings around, now i can use MY keyboard to at least boot into the UEFI but from there i can't do anything because it thinks the f11 key is being pressed and asks me if i want to revert to default UEFI settings, i can use my mouse to click no but the message immediately pops back up. i don't know what to do about my KB now, it works fine in windows, its not registering keypressess in the OS, JUST in UEFI...

    any suggestions or help would be much appreciated
  2. mad1394

    mad1394 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    127 (0.09/day)
    Thanks Received:
    35
    Do u have the latest UEFI version?
  3. uuuaaaaaa

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    164 (0.17/day)
    Thanks Received:
    23
    humm
    you could buy an usb to ps2 port adapter.
    Dunno if it works with your kb.
  4. Covert_Death

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    308 (0.31/day)
    Thanks Received:
    82
    i am actually running a beta driver provided by ASRock, its versyon L1.32

    im running this because about 3 weeks ago i updated to 1.30 and my mouse became "inverted" i contacted support and they gave me the beta version i am now running, it fixed my mouse and showed no signs of "touchniness" on the KB. it had been running fine for about 3 weeks on that bios before this happened

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page