1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Alcpone's Official 3dMark Vantage Compilation

Discussion in 'General Software' started by jbunch07, Apr 28, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. silkstone

    silkstone

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    2,824 (1.36/day)
    Thanks Received:
    474
    Your taking the piss, right?

    [Edit - I just read your last post :) - I kinda caught on when you said mosfit and not mofset or whatever the hell those little bastards are called]
  2. silkstone

    silkstone

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    2,824 (1.36/day)
    Thanks Received:
    474

    I've googled it, a few results but no answers. Re-installing doesn;t work. i'm gonna try re-downloading, if that fails i might have to re-install Vista again!
  3. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.71/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    that sounded so....


    .... professional :laugh:
  4. t_ski

    t_ski Former Staff

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    10,739 (3.56/day)
    Thanks Received:
    4,174
    I was like "Dang, I think I've had that error on mine" and then I was like "WFT - How do I do that?" and then I was like :nutkick:
    Crunching for Team TPU
  5. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.56/day)
    Thanks Received:
    3,777
    Did you try updating your directX? If that doesn't work, try reinstalling you gfx drivers perhaps?
  6. silkstone

    silkstone

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    2,824 (1.36/day)
    Thanks Received:
    474
    Thanks, tried both. No joy :( 3dmark 06 is fine tho
  7. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Wile E is on the right path. From everything I can see on the web is that it's a driver related issue that happens with Direct X 10. It's a new issue that has just started to pop up in the last few months... From what one has said is at this link on how he seemed to fix the issue.

    And here is what they said the issue was itself

    ...

    From what I can see, it happens when a person tries to use the highest settings on the programs and their system can't handle it...
    silkstone says thanks.
  8. silkstone

    silkstone

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    2,824 (1.36/day)
    Thanks Received:
    474
    It's a fresh install so no gaming yet - can;t have been because of putting my settings too high.

    It might have been driver sweeper. i was using Cat9.1 and then uninstalled with driver sweeper, after installing CCC 9.2 i get the CLI implimentaiton error. Can't fix it as i cant re-install the net framework :(

    I'm going to install GTA and DX10 again. i'll see if this works
  9. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    I hope it does for ya man. Looks like I'm going to be doing a clean install of my stuff also..
  10. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,981 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,751
    Location:
    PA, USA
    [​IMG]
  11. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Sweet!!!! Think that baby is at it's limits? or just starting the show!??

    Man, I'm fighting the dang place I bought my chip from... Never buy from Ma and pa places...
  12. Chicken Patty

    Chicken Patty WCG Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    28,341 (11.71/day)
    Thanks Received:
    12,225
    Location:
    Miami, Florida
    dman binge, nice, ran 06 yet with the GTX 295?
  13. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (7.26/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
  14. MAGMADIVER

    MAGMADIVER New Member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Messages:
    254 (0.12/day)
    Thanks Received:
    45
    Location:
    FT. LEWIS
    I do have a floppy and I would be willing to try....
  15. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,981 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,751
    Location:
    PA, USA
    Good luck. Shoot me a PM or something and tell me about it. This card is just starting to shine, but not too far off from the limits. :D

    No 06 yet. I don't really like that benchmark.
  16. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.27/day)
    Thanks Received:
    3,106
    Location:
    Republic of Texas
    fook 06!
  17. RevengE

    RevengE

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    2,661 (1.32/day)
    Thanks Received:
    211
    Location:
    Ohio
    :roll: Fook! And Sheeeee
  18. SystemViper

    SystemViper

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    2,499 (1.04/day)
    Thanks Received:
    472
    Great Run, Like always, Rocking :rockout:
  19. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Sweet, glad to hear it! I got a message saying that it's shipped and tracking confirmed!!! Have it in about 12 hours!! Woot!
  20. renozi New Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    255 (0.08/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Glendale, Arizona
    hey guys, I'm getting a GTX 295 next week or so and was wondering should I pick a certain manufacture or just whatever's cheapest?
    PNY-$505
    eVGA, BFG, Zotac-$550
    I'll post scores after I get the card! Hope to join the 20K club soon!:D
  21. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    To tell the truth. I'd go with Evga personally. Reason for it, Lifetime warr, (if you reg. it in 60 days) and all around better service.. My personal Experiance with their RMA, and support has been quite well. Plus they know how to take a joke!
    renozi says thanks.
  22. Binge

    Binge Overclocking Surrealism

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    6,981 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,751
    Location:
    PA, USA
    I doubly vouch for EVGA. It sucks I live so far away, but they are the best.
    renozi says thanks.
  23. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Tell me about it bro! almost $40 dollars to rma a board, and $30 for a card... Cry... But, renozi lives in Orange County... Lucky Bas... lol
  24. renozi New Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    255 (0.08/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Glendale, Arizona
    HAHAHA I had an eVGA 8800GTS that I sold to my friend and the rma took less than one week! it was super sweeeeeeet! Thanks for helping me pick, eVGA it is!
  25. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (6.08/day)
    Thanks Received:
    2,999
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Lol.. my 780i board took almost 3 months to be rma'ed... They just finally gave me a new one.. lol.. But, My step-up did take about 2 weeks for it to get there (3 days) they test it 2 days, and ground (5 days)... I wasn't going to spend $50 bucks to get it 3 day.. Even if the card was free! :toast:

    Edit:
    I should be doing new benches in the next day or so!!!! The Q9550 is sitting on my desk.. Just have to have some time to do so!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page