1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

amd 5870 1G driver INSTALL problem

Discussion in 'AMD / ATI' started by st09094238, Apr 15, 2012.

  1. st09094238 New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
  2. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,775 (1.54/day)
    Thanks Received:
    565
    Location:
    New York
    I have no idea what the Asian text says but you should probably uninstall the CCC suite and then run driver cleaner pro and clean up the ATI graphic stuff and then reboot and install the newest CCC which is currently 12.3. Good luck!
  3. lyndonguitar

    lyndonguitar I play games

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,629 (1.02/day)
    Thanks Received:
    338
    Location:
    Philippines
    +1

    No idea too on the asian text.

    Uninstall everything GPU-related using CCC suite. boot on safe mode, run driver cleaner pro, select ATI/AMD. reboot on normal mode, install latest driver(choose whats for your system and GPU) and reboot.
  4. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,775 (1.54/day)
    Thanks Received:
    565
    Location:
    New York
    Ohhh....I just noticed that GPUZ is showing a 5800 series card but the DirectX dialog mentions a 4600 ATI so maybe you have on-board graphics and need to disable it for the DirectX issue. I am shooting kind of in the dark here tho as we will need clearer information to help any further.
  5. lyndonguitar

    lyndonguitar I play games

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,629 (1.02/day)
    Thanks Received:
    338
    Location:
    Philippines
    If its not on-board then he needs to clean drivers and reinstall.

    it happened to me too when I upgraded

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page