1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD A8-3870K Overclocked to 5.87 GHz CPU, 1.32 GHz GPU in Suicide-Run

Discussion in 'News' started by btarunr, Dec 30, 2011.

  1. wiak

    wiak

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    1,744 (0.48/day)
    Thanks Received:
    198
    Location:
    Norway
    more like intel ripping off amds product names
    how you ask?, have you ever heard of Radeon HD 3870? that predates intels i5s by years
  2. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,900 (1.47/day)
    Thanks Received:
    383
    i wasn't talking about GPUs :p
  3. ironwolf

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    266 (0.21/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Pensacola, FL, USA, Earth
    +1 for the phrase "suicide run." Also sounds like a good band name. :laugh:
  4. ensabrenoir

    ensabrenoir

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    1,185 (0.74/day)
    Thanks Received:
    187
    Ssssssshhhh most devious and Best marketing plan ever!!!!!!!
  5. fox102383

    fox102383 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2011
    Messages:
    12 (0.01/day)
    Thanks Received:
    6
    Location:
    Alabama,USA
    lol

    LOL:roll:
    OOZMAN says thanks.
  6. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,878 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,950
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Nice clocks. Glad to see the design scale so well...I wonder what sort of overclocks we'll get on air?


    Very tempted to buy one of these chips to play with.
  7. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,527 (7.03/day)
    Thanks Received:
    6,046
    In general I see this as more of a suicide boot, not a run. It sort of implies it was done in effort to "run" something other than just Windows.

    I like that these have the ability to go that far, but personally would have preferred to see 95% OC running a bench, or even something as lame as Crysis with ridiculous frame rates:p
  8. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,321 (4.93/day)
    Thanks Received:
    2,371
    Location:
    Duluth, Minnesota
    K stands for Black in the color process CMYK, Cyan Magenta, Yellow, and Black.
  9. Atom_Anti

    Atom_Anti New Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Messages:
    176 (0.07/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    Captiva Isaland, Florida USA
    How could he overclock the integrated GPU? I run A6-3400M on 2.4GHz, but I do not have clue to overclock the GPU part... Please share with me if possible
  10. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.66/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    [​IMG]

    The A8-3870K equals the A8-3870 Black Edition

    Instead of saying two words more you only say one letter...it's more efficient

    The K in the K(Number) means Core 10/Core 15 and such
  11. Steven B

    Joined:
    Sep 4, 2005
    Messages:
    598 (0.18/day)
    Thanks Received:
    53
    Nice I think my sample comes in soon. Will deff need LN2 session. i love AMD LN2 sessions, you can just fill up the pot, no CB no hassle.
  12. lashton New Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    63 (0.04/day)
    Thanks Received:
    5
    if AMD can get trinity worked out right then we might get a new performance king
  13. eidairaman1

    eidairaman1

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    12,256 (4.68/day)
    Thanks Received:
    1,413
  14. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,821 (3.99/day)
    Thanks Received:
    3,480
    You mean from 40 to 45 fps? :wtf: Nah man, no system on this earth can run Crysis smoothly, evva! :laugh:
    ensabrenoir says thanks.
  15. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.66/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    Pentium 4 3.0GHz
    60 FPS

    Used my old computer with a 480GTX high enuff to make it look good
  16. qubit

    qubit Overclocked quantum bit

    Joined:
    Dec 6, 2007
    Messages:
    9,821 (3.99/day)
    Thanks Received:
    3,480
    Indeed, I was kidding. :)
  17. OOZMAN

    OOZMAN New Member

    Joined:
    Nov 24, 2011
    Messages:
    160 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Brisbane, Australia
    What? How?

    Except for when theres an explosion or lot's of AI, where it's 5fps. :laugh:
  18. seronx

    seronx

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    993 (0.66/day)
    Thanks Received:
    219
    Location:
    USA, Arizona, Maricopa
    The lowest is 30fps :cool: unless I look at the water.... where it is 1 fps
  19. faramir New Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    203 (0.17/day)
    Thanks Received:
    27
    He's got an unlocked CPU which allows changes to both GPU and CPU portions of the chip.

    You've got a locked chip so you're out of luck.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page