1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD Catalyst 10.10c Hotfix

Discussion in 'AMD / ATI' started by 10TaTioN, Oct 26, 2010.

  1. 10TaTioN

    10TaTioN New Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    257 (0.13/day)
    Thanks Received:
    108
    Location:
    Portugal
    Download here: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx
     
    JD15 and DannibusX say thanks.
  2. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,951 (12.99/day)
    Thanks Received:
    14,378
    Was there even a "b" version? I still wish they would just call these beta's but it's nice they are releasing them without having to wait for WHQL certification.
     
  3. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    This for 5xxx series as well?
     
  4. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,528 (1.30/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    We're on the c revision? Holy cow.

    Added Morphological AA for the 5 series it looks like. Nice.
     
  5. 10TaTioN

    10TaTioN New Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    257 (0.13/day)
    Thanks Received:
    108
    Location:
    Portugal
    I think so, and 4k series too, only specific game optimizations are for the HD6k.

    Nope, i've tried to change the link letter to B and gives a 404, so it's a no.

    Edit: The A letter now gives a 404 too, so i'm not sure now, maybe it was a flash.
     
    Last edited: Oct 26, 2010
  6. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    b was a 6870 hotfix for windows XP
     
  7. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    Is this for the 5000 series?? It really doesn't say.
    This is also suppose to fix the pink tint problem. Can anyone confirm this by trying to move the sliders for hue, saturation, brightness and contrast?
     
    Last edited: Oct 27, 2010
  8. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    ill do a clean install in some minutes
     
  9. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,194 (2.62/day)
    Thanks Received:
    937
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Yeah could someone let us know if this brings MLAA to 5 series users without the need for modified drivers.
     
  10. erek New Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Messages:
    219 (0.07/day)
    Thanks Received:
    17
    thanks!
     
  11. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    No it doesnt work with 5 series and the hue is still messed up
     
  12. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    i guess all these drivers are for 6 series only
     
  13. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,194 (2.62/day)
    Thanks Received:
    937
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    IF its for 6 only, how can they re-add support for MLAA when 10.10a had it already. :shadedshu
     
  14. dies900 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    93 (0.05/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Estonia
    thats weird installed those over the hacked mlaa drivers and it actually removed mlaa option and the new catalyst ai option.did I do something wrong?
     
  15. mum1989

    mum1989 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    france
    no MLAA option too :cry:

    (XFX 5870)

    can someone mod this driver, please ?
     
  16. dir_d

    dir_d

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    848 (0.44/day)
    Thanks Received:
    110
    Location:
    Manteca, Ca
    There are modded infs out on other forums that i have seen.
     
  17. mum1989

    mum1989 New Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    9 (0.01/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    france
    I find now ! :
     
    JD15 says thanks.
  18. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    They are updating Cat 10.10c (making it the 4th driver release) however it's not clear what was changed. If you click on the link in the OP it will read 10/27 instead of yesterday's date.

    Right now, the download link isn't working.
     
  19. Hockster

    Hockster

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    392 (0.23/day)
    Thanks Received:
    100
  20. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,506
    The OP link is now back up. No new driver (IE: 27th). It looks like this is for win7 only.
     
    Last edited: Oct 28, 2010
  21. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,414 (1.96/day)
    Thanks Received:
    573
    Location:
    Manchester uk
    I stayed with 10.10b and after checking with latest gpu caps viewer it says i have opengl 4.1 already? and open cl 1.1 so since c messes up mlaa again i wont bother


    View attachment 38676
     
    Last edited: May 29, 2012
    10 Million points folded for TPU
  22. WarhammerTX

    WarhammerTX New Member

    Joined:
    Feb 17, 2006
    Messages:
    277 (0.09/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    Texas
    These actually work for me no pink in sight they bench just as fast as the 10.5 in 3dmark first ones in a long time that work
     
  23. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.78/day)
    Thanks Received:
    199
    I'm running 10.10 and I have to say nothing wrong (knock on wood) my 10.4a's was starting to become unstable, so I gave 10.10 a shot.
     
  24. RuskiSnajper

    RuskiSnajper

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    1,608 (0.75/day)
    Thanks Received:
    231
    Location:
    slovenia , europe
    that's why i didn't install A , because i thought surely there would be something else , and it was , ... now i see they're unstable , pretty much I have HD4870 and i thought they're only for the new 5 and 6 series.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page