1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD Catalyst 13.3 BETA 2

Discussion in 'AMD / ATI' started by natr0n, Mar 15, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. natr0n

    natr0n

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    1,786 (1.97/day)
    Thanks Received:
    919
    http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.3_beta2.exe

    FEATURE HIGHLIGHTS OF CATALYST 13.3 BETA:

    Improves performance in Far Cry 3 up to 5 percent
    Improve performance in Sim City 4 up to 16 percent
    Improves latency performance issues seen in Tomb Raider and Hitman Absolution
    Resolves slight corruption seen in Tomb Raider with TressFX enabled for CrossFire and single GPU configurations


    :)
    Last edited: Mar 15, 2013
  2. RejZoR

    RejZoR

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    4,430 (1.24/day)
    Thanks Received:
    873
    Location:
    Europe/Slovenia
    Any changelog? I wonder what new these drivers bring us...
  3. 95Viper

    95Viper

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    4,297 (2.04/day)
    Thanks Received:
    1,538
    Location:
    στο άλφα έως ωμέγα
    AMD Catalyst™ 13.3 Windows® Beta Driver

    Law-II, nt300, spectatorx and 2 others say thanks.
  4. fullinfusion

    fullinfusion 1.21 Gigawatts

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    8,006 (3.36/day)
    Thanks Received:
    1,882
    Kinda scared to test these out. I'm on the 13.2 beta 7 and have no issues.
  5. spectatorx

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    49 (0.04/day)
    Thanks Received:
    5
    Thanks for links. Already installed.
  6. KieranD

    KieranD

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    8,003 (3.16/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Glasgow, Scotland
    Wit? Sim City 4? That must be a troll.
  7. james888

    james888

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    4,279 (3.81/day)
    Thanks Received:
    1,423
    Wait. What. When did we get out of 13.2... downloading.
    Crunching for Team TPU
  8. fullinfusion

    fullinfusion 1.21 Gigawatts

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    8,006 (3.36/day)
    Thanks Received:
    1,882
    And?
  9. PopcornMachine

    PopcornMachine

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    1,563 (0.87/day)
    Thanks Received:
    459
    Location:
    Los Angeles/Orange County CA
    Still get artifacts when scrolling in browser. Crosshatched sections of the screen jump around.

    Back to 12.8 again.
  10. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,758 (4.55/day)
    Thanks Received:
    6,800
    Location:
    Edmonton, Alberta
    it's not for human consumption.


    oh, wait...


    uh..


    going from 3D to accelerated flash leads to monitor on DP dropping out/artifacting a mess. Checking single monitor now.
    stinger608 and fullinfusion say thanks.
  11. pigulici

    pigulici

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    399 (0.21/day)
    Thanks Received:
    118
    Location:
    Romania
    Any artifacts in skyrim on hd7xx?
  12. Widjaja

    Widjaja

    Joined:
    Jun 12, 2007
    Messages:
    4,819 (1.85/day)
    Thanks Received:
    636
    Location:
    Wangas, New Zealand
    Depends on what is cosdiered artifacting in Skyrim.
    For me with an HD7870 and 13.2 betya 6, I am not getting the image corruptions I was getting before.
    Rendering LOD/visible pop ups, yes but I do expect those issues to appear regardless of card and manufacturer.
    stinger608 says thanks.
  13. pigulici

    pigulici

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    399 (0.21/day)
    Thanks Received:
    118
    Location:
    Romania
    On my hd7850(sapphire) + 13.2b7 work ok, but I don't know if will be ok with the 13.3b2...
  14. Prima.Vera

    Prima.Vera

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    2,185 (2.10/day)
    Thanks Received:
    282
    When I try to install the drivers, in Installation windows it show me the option for driver gray out. It says the driver is already install and to select it if I want to re-install it again. Funny thing is that I have 13.2 beta 5 installed. In Catalyst it shows me the driver version as 12.10.17-130202a, while the new 13.3 beta shows 12.100.17.0000 version.
    Thoughts?
  15. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,441 (7.82/day)
    Thanks Received:
    2,839
    Location:
    Gypsyland, UK
    Drivers are nice and work well on my end. The only problem i have is the gpu randomly starts getting used about 85% on both cards while idle on my desktop, but the second i click onto my 2nd monitor, the usage stops?!

    EDIT: Discovered when i downloaded 3dmark 11 free from their website, it downloaded iehighutil.exe at the same time...
    Last edited: Mar 16, 2013
  16. wiak

    wiak

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Messages:
    1,743 (0.48/day)
    Thanks Received:
    198
    Location:
    Norway
    exacly where did you download it?, pretty sure they run antivirus
    ati.com is the offical place to download amd drivers
  17. RCoon

    RCoon Forum Gypsy

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    6,441 (7.82/day)
    Thanks Received:
    2,839
    Location:
    Gypsyland, UK
    straight from both official websites, I know it was from 3d marl because I checked my web history logs. Kinda weird to get a bitcoin mining malware with 3dmark direct from their site, might engage in conversation with them
  18. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,510 (13.51/day)
    Thanks Received:
    13,918

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page