1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AMD Rushes Out Catalyst 13.2 Beta 5 Driver to Correct 3DMark CrossFire Scaling Issue

Discussion in 'News' started by btarunr, Feb 6, 2013.

  1. Akrian

    Akrian

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    170 (0.09/day)
    Thanks Received:
    15
    Couple of years old. Now it's only FC3 =) every other game and test runs fine ( I've found my issue with 3d mark too). FC3 just errors out after the logo. I've reverted back to 13.1 it works there, so it's a driver issue
  2. Rei86 New Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    172 (0.23/day)
    Thanks Received:
    17
    AMD's on a roll!
  3. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,468 (3.24/day)
    Thanks Received:
    3,570
    Still can't get all three 7970's to work with 3DMARK:(
    Two works fine...
    Crunching for Team TPU
  4. kn00tcn

    kn00tcn

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    684 (0.34/day)
    Thanks Received:
    119
    Location:
    Toronto
    guys (dual & single), just put aticfx32.dll & atidxx32.dll from your good set into the folder where the game/3dmark exe is

    you can have your boosted cry3 AND your working fc3 or blackops2 (here's a happy user)

    arma2 is dx9 so atiumdag.dll in that case, http://benchmark3d.com/drivers-benchmark-table looks like 'beta4' gave arma a boost back to where it should be hanging (12.11 / 13.1 based sets were the drop)

    dont forget to fill in the report forms

    http://www.amd.com/report
    http://www.amd.com/betareport
    http://www.amd.com/mobilityreport
    spectatorx says thanks.
  5. Akrian

    Akrian

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    170 (0.09/day)
    Thanks Received:
    15

    Check if you have HPET enabled in bios. That did the trick for me
    NeoXF and HammerON say thanks.
  6. Fluffmeister

    Fluffmeister

    Joined:
    Dec 22, 2011
    Messages:
    625 (0.64/day)
    Thanks Received:
    171
    You could also try unticking "systeminfo hardware monitoring" on help tab.
  7. Initialised

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    264 (0.12/day)
    Thanks Received:
    35
    Odd, I'm getting ~6300 on 7970 and 11000 on 7990s, not 100% scaling but close enough. On a quad SLi 690 system I only got 6400 compared to ~9000 with one and 6100 with a single 680 so it looks like NVIDIA have more to worry about with mGPU scaling.
  8. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,371 (2.08/day)
    Thanks Received:
    562
    Location:
    Manchester uk
    I had a issue.
    My hdmi audio went awol, it took realteks
    Ati driver to ffix this

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page