1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[Case Gallery] Antec 1200 noob style

Discussion in 'Case Mod Gallery' started by nyrmetros, Jan 27, 2009.

  1. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    To view this case mod, go here.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Specs:
    Antec 1200
    Antec Truepower Quattro 850W
    Intel E8400
    Zalman 9700 led
    EVGA 780i mobo
    Corsair Dominator 2x2gb 1066 with fan
    WD Caviar SE16 640gb
    Samsung DVD R/W 22x
    EVGA 7800gt

    Mods:
    Added a on/off switch for the cathode to where the water tubing would normally go. Just did some basic cable management.

    This was my first computer build back in August. Took me till January to finally do some cable management. Please let me know what you think and offer some pointers, or just laugh at my system's paltry video card. :)
    Last edited by a moderator: Aug 20, 2014 at 2:47 PM
  2. BrooksyX

    BrooksyX

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3,948 (1.63/day)
    Thanks Received:
    569
    Need some more pics and need to be better quality. Also video card is to old. Get something newer.
  3. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I am uploading the pics now actually, but it is taking a very long time. The new vid card will have to wait a bit till a get some $$.

    Edit..... I have to readjust the size of my images so the pics won't be there yet. :(
    Until then, the images are available at my worklog.

    Edit.... The pics are finally up.
    Last edited: Jan 27, 2009
  4. MRCL

    MRCL

    Joined:
    May 31, 2008
    Messages:
    5,791 (2.54/day)
    Thanks Received:
    860
    Location:
    Switzerland, Heart of Europe
    Lol the speaker is located nicely^^
    But cable management... I dunno. Still too messy. And dusty :p
  5. TheCrow

    TheCrow New Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    399 (0.15/day)
    Thanks Received:
    55
    Location:
    Lincoln, UK
    Who says he plays games and needs the latest graphics card?

    I thought this forum was for "case mods", not the latest hardware!
  6. BrooksyX

    BrooksyX

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3,948 (1.63/day)
    Thanks Received:
    569
    Okay fine maybe he doesn't need a new video card. but an older video card is still going to bring down his score. The 7800gt is crap by todays standards.
  7. TheCrow

    TheCrow New Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    399 (0.15/day)
    Thanks Received:
    55
    Location:
    Lincoln, UK
    How's it gonna bring down his score? This part is for "case mods" not "hardware".
  8. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Does anyone know if I can get an pin extension cable? The cable I have that extends from the PSU to the mobo has absolutely no slack whatsoever. Also does anyone know if they sell a 3 pin to 2 pin wire extender for the cathode lights? Thanx a lot for any responses. And if you have any suggestions on how I can do a better job of cable management please let me know.

    Regarding the 7800gt, I know it kills my FPS and benchmarks, but I'm saving up some $ for a 9800gt. Eventually I will save more $$ and get a GTX200 class card.
  9. TheCrow

    TheCrow New Member

    Joined:
    Mar 8, 2007
    Messages:
    399 (0.15/day)
    Thanks Received:
    55
    Location:
    Lincoln, UK
    I have a 9800GT and its fine. I get 10001 in 3dmark 06 but you should score higher as you have c2d. I cant find any games i cant play to be fair either!
  10. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Any thoughts?
  11. Havvoc New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    34 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Davis, CA
    Dust??!!!!!

    What's Up with all the dust.....
  12. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I cleaned it after I took the pictures. I apologize. lol. I was in a rush to take the pics after I completed everything. I probably should have dusted it beforehand. Noted for next time. :)
  13. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    So can anyone here offer some more advice on the best way to further tidy up my case? thanx!
  14. darkness06660 Guest

    ahh yes but i dont see any mods to the case
  15. darkness06660 Guest

    these have dust filters im wondering how you got all that dust in there.. my comp has no filters and she never had a layer like that (now it has no side so im expeting a nice layer lol.. but im looking at an antec 1200 so the dust worries me)
  16. nyrmetros New Member

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    8 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Getting ready to upgrade you to Ivy Bridge!!

    Intel 3570k
    Asus P8Z77 Pro
    Intel 320 series 120 gb SSD
    Corsair Vengeance 4x4 = 16gb
    Corsair H80 cooler

    Thoughts?

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page