1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Any Patriot RAM users?

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by JTCPingas09, Jan 23, 2013.

  1. JTCPingas09

    JTCPingas09 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Missouri, United States
    Just curious if anyone else out there uses Patriot RAM. I have 8GB Viper 3 1866 and it's excellent :)
    madnoh says thanks.
  2. andrewsmc

    andrewsmc

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    995 (0.46/day)
    Thanks Received:
    102
    Location:
    Pikeville NC
    yes MANY people have patriot ram...
    madnoh says thanks.
  3. JTCPingas09

    JTCPingas09 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Missouri, United States
    I was only asking. Simply because most people buy G.Skill or Corsair. Sheesh.:shadedshu
    madnoh says thanks.
  4. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,148 (2.47/day)
    Thanks Received:
    1,651
    I have 16GB of Patriot Intel Extreme Masters. Pretty decent ram nothing spectacular...
    madnoh says thanks.
  5. drdeathx

    drdeathx

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.10/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    I have used the Extreme Masters..... It is decent memory....The Blue is pretty but most boards don't sport blue for aesthetics anymore


    [​IMG]
    Last edited: Jan 24, 2013
    madnoh says thanks.
  6. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtX™

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,148 (2.47/day)
    Thanks Received:
    1,651
    Luckily mine does :laugh:

    That looks like the picture from the ocaholic review
    Last edited: Jan 24, 2013
    madnoh says thanks.
  7. Bo$$

    Bo$$ Lab Extraordinaire

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,307 (2.73/day)
    Thanks Received:
    867
    Location:
    London, UK
    I bought a set when DDR2 was new, Haven't seen them at a good price since
    madnoh says thanks.
  8. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,525 (1.93/day)
    Thanks Received:
    932
    Pardon? Looking on newegg 2 out of 3 Z77 boards are blue. Even Biostar is blue now.
    madnoh says thanks.
  9. drdeathx

    drdeathx

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.10/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    All high end boards are not blue. All Biostar boards are not blue. The best biostar is the TZ77E4 and not blue. Asus makes the P8 series, Low end Biostar and sapphire are blue. Most have migrated to black mono or red. The blue limits the aestetics against the mainstream market. Patriot went with Intel Blue here seeing it is Intel branded and the color is awesome though.
    madnoh says thanks.
  10. camoxiong

    camoxiong

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    655 (0.49/day)
    Thanks Received:
    58
    Location:
    Fresno, CA
    I'm using Patriot Gamer 2 Series 4 gigs ddr3 1333mhz 2x2gb
    madnoh says thanks.
  11. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    3,432 (1.55/day)
    Thanks Received:
    1,488
    have the 8GB kit of those in my closet, they were in my i5 2400 rig until i got the HyperX ram and SSD combo.
    madnoh says thanks.
    Crunching for Team TPU
  12. LAN_deRf_HA

    LAN_deRf_HA

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    4,525 (1.93/day)
    Thanks Received:
    932
    The very high end where blue is less common is not "most boards." That would be the $100-200 range.
    madnoh says thanks.
  13. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,481 (3.23/day)
    Thanks Received:
    3,584
    Main rig has been using the Patriot Viper Xtreme 12GB (6 x 2GB) DDR3 2000 for some time now. Been pretty good RAM as far as I am concerned.
    madnoh says thanks.
    Crunching for Team TPU
  14. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,877 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,947
    Location:
    Edmonton, Alberta
    I got a few kits :p:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    madnoh says thanks.
  15. drdeathx

    drdeathx

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.10/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    LOL the AMD performance ram was the worst Dave.... Your photo area is setup just like mine
  16. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,877 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,947
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Meh.

    Works well with Piledriver for me:

    [​IMG] [​IMG]

    The other kits...the 200 MHz sticks are good, do 2400 MHz with ease as well, but the blue/red sticks.. man, 6 sticks, 4 not stable, rep never replied, so no review.
    madnoh and eidairaman1 say thanks.
  17. drdeathx

    drdeathx

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    2,132 (1.10/day)
    Thanks Received:
    479
    Location:
    Chicago burbs
    Many reviewers could not overclock the ram period with Bulldozer. I wasn't the only one.
    madnoh says thanks.
  18. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,877 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,947
    Location:
    Edmonton, Alberta
    I know. I got mine with the APU launch hardware, most likely different ICs, if you got your with BD..that was some time ago!

    Actually, they seem to be the same ICs as in the new IEM and Viper3 kits. Those clock decently too, at least the two sticks(one red, one blue) that I have that actually work do clock well.:p
  19. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,660 (3.05/day)
    Thanks Received:
    1,767
    Location:
    Chicago
  20. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    I still have an old kit of 2x1GB with DDR2 D9's on them kicking around in a build for a family member great little sticks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page