1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Anyone here folding on a Phenom II 925?

Discussion in 'Folding@Home' started by PhysXerror, Dec 13, 2010.

  1. PhysXerror

    PhysXerror New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    184 (0.13/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    New Zealand
    Is it strange that im only getting around 670 PPD? I constantly get 921P WUs so the numbers never really change. IIFC ive seen people getting around 4k on similarly clocked C2Q's
  2. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,714 (6.22/day)
    Thanks Received:
    5,864
    Did you make sure to set the smp flag?
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  3. PhysXerror

    PhysXerror New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    184 (0.13/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    New Zealand
    Ah yes, i forgot to mention that
  4. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    19,714 (6.22/day)
    Thanks Received:
    5,864
    Yeah, if you've got SMP on and it is using all the cores, there is definitely something up. My Celeron Dual-Core gets more PPD than that.
    Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  5. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    11,786 (6.63/day)
    Thanks Received:
    10,889
    Location:
    North Carolina, United States
    A PhII X4 955 @ 925 speeds (2.8ghz IIRC) got ~5.5-6k PPD for me on most WUs, ~4.5k on the P670X WUs
    Crunching for Team TPU
  6. TeXBill

    TeXBill

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    1,358 (0.78/day)
    Thanks Received:
    645
    Location:
    TX
    I got a 930 X4 folding SMP and it get's about 2K to 3K
    More than 25k PPD
  7. xbonez New Member

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,182 (0.88/day)
    Thanks Received:
    315
    Location:
    Philly, PA (US)
    Folding on an AMD Phenom II x4 965BE @ stock clocks, and getting 4k+ PPD. Something's up for sure.

    [​IMG]
  8. BUCK NASTY

    BUCK NASTY F@H Mod & 4P Enthusiust Staff Member

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    4,445 (1.75/day)
    Thanks Received:
    3,517
    Location:
    Tallahassee, FL. U.S.A.
    PhysXerror, something is definitely not right. I'm running a Phenom II x4 B50(unlocked x2 550) @ 3.4ghz and getting 4.4K ppd. Let's use Teamviewer so I can re-work your SMP install. Are you using a passkey?

    [​IMG]
    Crunching for Team TPU
  9. PhysXerror

    PhysXerror New Member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    184 (0.13/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    New Zealand
    Hi guys, Ive had no internet at all for the last week and a half as my landlord didn't pay the damn bill so i got cut off :mad: . Good news is im backup and running, plus i got a nice stack of cash from the government so it looks like a GPU upgrade in the very near future. Back on topic, Ive installed 64bit 7 and my SMP Phenom is pumping out the PPD like it should :rockout:
    thebluebumblebee and BUCK NASTY say thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page