1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Aquamark 3 - Windows XP/Vista 64-Bit Dual Patch

Discussion in 'General Software' started by CrackerJack, Jun 4, 2008.

  1. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    oli_ramsay says thanks.
  2. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,684 (6.73/day)
    Thanks Received:
    2,984
    Location:
    some AF base
    here is the zip file
     

    Attached Files:

    p_o_s_pc and oli_ramsay say thanks.
  3. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    i just tested i vista and i get a black screen after the first test?!?!?


    edit- after the complex multi shader test
     
  4. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,414 (5.10/day)
    Thanks Received:
    3,714
    Location:
    Florida
    worked fine to me W00T!!!!!!!!!!1
     
  5. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    how much of an improvement are you getting? anybody?
     
  6. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,414 (5.10/day)
    Thanks Received:
    3,714
    Location:
    Florida
    100% improvement as on all of my 64bit os's it refused to run..wouldnt even load got an application error.
     
  7. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,009 (4.66/day)
    Thanks Received:
    2,183
    Location:
    Newark ohio
    I ran Aquamark on Vista 32bit just fine but no luck when i had vista 64
     
    Crunching for Team TPU
  8. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    did you already have it installed? or you did a fresh install?
     
  9. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,414 (5.10/day)
    Thanks Received:
    3,714
    Location:
    Florida
    fresh install i never do upgrades and all of my benchmarks and primary programs like photoshop etc go on my windows drive. only games and music go on seperate drives
     
  10. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,414 (6.85/day)
    Thanks Received:
    4,483
    Location:
    Youngstown, OH
    You may need to look into doing the direcpll.dll hotfix. ;)
     
  11. sneekypeet

    sneekypeet Unpaid Babysitter Staff Member

    Joined:
    Apr 12, 2006
    Messages:
    21,709 (6.84/day)
    Thanks Received:
    6,227
    I just copied both files over to the C drive and found it works flawlessly. Thanks fellas for the heads up on the fix.

    Also I like that I was running the GPU client of F@H and still managed to pull 120K out of the card...lol
     
  12. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    i just got it to work, just did another fresh install of the program. no works perfect. 112k :)
     
  13. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,383
    Care to elaborate on what "dual patch" exactly means?
     
  14. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    it patches both vista/xp 64
     
  15. DanTheBanjoman Señor Moderator

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    10,553 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,383
    So it's still an outdated benchmark?
     
  16. CrackerJack

    CrackerJack

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,713 (1.06/day)
    Thanks Received:
    452
    Location:
    East TN
    yea, but still fun to use. ;)
     
  17. HTC

    HTC

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    2,246 (0.91/day)
    Thanks Received:
    303
    Slightly above 110K points. Do you think i can play Aquanox 2?
     
  18. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,414 (5.10/day)
    Thanks Received:
    3,714
    Location:
    Florida
    no you need at least 200k to pwn aquanox at like 45fps.
     
  19. Zak84 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Does anyone with a P4 know why the Hyper-Threading option is grayed out?
    With this patch I can finally run the bench with vista 64 but HT doesn't work...


    EDIT: After the massive overdraw test I have a blank screen...
     
    Last edited: Jun 16, 2008
  20. Zak84 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I've solved the problem with the blank screen with direcpll hotfix. But the HT still doesn't work. :confused:
     
  21. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    17,414 (5.10/day)
    Thanks Received:
    3,714
    Location:
    Florida
    is HT enabled?
     
  22. Zak84 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Yes, it is enabled in bios and in the task mager I have 2 cpus. In windows XP the ht works fine. :confused:
     
  23. oli_ramsay

    oli_ramsay

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    3,476 (1.31/day)
    Thanks Received:
    569
    Location:
    UK
    works gr8, thanks! :)

    I got 127k :D
     
  24. Alvin34 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    2
    Thank’s for sharing this nice link.
     
  25. candle_86 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    3,916 (1.34/day)
    Thanks Received:
    233
    aquamark is broke, the old 6800 cards broke 120k to be honest we should be alot higher.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page