1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Are power Supply enough to my card ??

Discussion in 'AMD / ATI' started by KIM, Oct 27, 2013.

  1. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
  2. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    6,099 (3.57/day)
    Thanks Received:
    1,418
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    you can keep it since it draws <300 watts
    but if you plan adding some hardware in the future you should use higher psu
     
  3. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    just I change the processor to Q8400
     
  4. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    6,099 (3.57/day)
    Thanks Received:
    1,418
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    KIM says thanks.
  5. Frick

    Frick Fishfaced Nincompoop

    Joined:
    Feb 27, 2006
    Messages:
    10,899 (3.41/day)
    Thanks Received:
    2,416
    If you're buying something new, get something above 400W of decent quality. That last bit is supremely important.
     
    KIM says thanks.
  6. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Only graphics card 7770 and processor q8400
    and I will not Over clock the processor and graphics card

    Do I have to change PSU to 400W ?
     
  7. m1ch

    m1ch

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    53 (0.05/day)
    Thanks Received:
    16
    you don't since 300W should be fine. however if your unit is old and nonamed, I don't think it's capable of delivering more than 200-250W. if I were you, I'd change it. remember, psu powers and protects all your precious stuff inside;)
     
    KIM says thanks.
  8. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,271 (2.97/day)
    Thanks Received:
    2,180
    Location:
    Oregon
    Try it and if you have any symptoms then get a new PSU. And I'm sure you will (I kind of doubt he have a high quality 300w)
     
    KIM says thanks.
  9. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    my PSU It has been by more than 2 years
     
  10. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    2 days and did not get anything, everything is normal
    my PSU From FUJITSU
    --
    In the coming days, Are get problems like explosion ?
     
  11. m1ch

    m1ch

    Joined:
    Jan 18, 2012
    Messages:
    53 (0.05/day)
    Thanks Received:
    16
    don't think your rig will actually explode. you should be fine for now if past days didn't reveal any troubles with daily usage, just avoid benchmarking lol. get something better next month. branded units with longer warranty should run you at least to 2020
     
    KIM says thanks.
  12. Jetster

    Jetster

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    5,271 (2.97/day)
    Thanks Received:
    2,180
    Location:
    Oregon
    Mouse lag, flickering, reboots, lockups.
     
    KIM says thanks.
  13. KIM

    KIM New Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    6 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    None of this is happening.:rockout:
    But if something happened (Mouse lag, flickering, reboots, lockups) I will change my power Supply directly.

    Thank you all for your help :D
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page