1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Asus P5Q PRO (RAM question)

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by blTb, Jul 11, 2008.

  1. blTb

    blTb New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    252 (0.10/day)
    Thanks Received:
    22
    Location:
    Littleton,CO
    I've got this board 3 days ago. It works perfect, but something strange is going on....

    Specs @ asus.com

    I have 2 x 2GB DDR2 sticks

    Check it out:

    [​IMG]

    Can somebody explain this anomaly? :respect:
     

    Attached Files:

    • mem.jpg
      mem.jpg
      File size:
      194.3 KB
      Views:
      2,707
  2. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (3.41/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    I saw that once on my P5Q Pro, then it just sorta went away by itself :wtf: I wouldn't worry about it. Probably something to do with ICH10R. Its not supported yet and what does support it doesnt support it quite right yet.
     
    blTb says thanks.
  3. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.61/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Just an error in Everest obviously. Nothing to worry about to be honest.
     
    blTb says thanks.
  4. blTb

    blTb New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    252 (0.10/day)
    Thanks Received:
    22
    Location:
    Littleton,CO
    Thanks guys! Now i feel much better :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page