1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI 4850 RBE - power not connected

Discussion in 'AMD / ATI' started by mav2000, Jan 24, 2009.

  1. mav2000

    mav2000 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2008
    Messages:
    451 (0.21/day)
    Thanks Received:
    53
    Location:
    Bangalore, India
    Hi,

    Just installed RBE and it shows that power is not connected to the graphics card..?? Is this just a software issue? The card works fine and have also overclocked it to 650 but will not go beyod 998 on the memory and 665 on the core. Is there somethign I need to check?
     
  2. buggalugs

    buggalugs

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Messages:
    945 (0.41/day)
    Thanks Received:
    152
    Location:
    Australia
    That is not an error. Everybody has it. It is just the text for the error if you forget to plug in the power.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page