1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI+NVIDIA Physx??? yes

Discussion in 'Graphics Cards' started by Fitseries3, Sep 23, 2008.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    I hyped this for a few days and now im going public.

    IT DOES WORK!

    yes i know xp works fine but who wants that? where's the DX10 physx we want with our ATI cards?

    right here....

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    Last edited: Dec 19, 2008
  2. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    heres how you do it.

    first off... the only available version SO FAR to do this on is build 6519 found on isohunt

    then you need to roll your bios date back to 12/1/07 and install

    there is a link to a site on the dvd that has the activator. DL, install, reboot, done.

    now...

    DL vista 32bit drivers and make sure you run them in compatability mode for vista RTM.

    then when its all up and going do this...

     
    Last edited: Dec 19, 2008
  3. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    7,797 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,672
    Location:
    Missoula, MT, USA
    Well dammit man! Get in damn Vista and get that DX10 ATI + PhysX rollin! I got faith you'll find or already have the solution to it!

    Just eagerly waiting for the screenies! :rockout:
     
  4. BrooksyX

    BrooksyX

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3,947 (1.61/day)
    Thanks Received:
    569
    Alright!!! Lets so those results! :)
     
  5. wolf2009 Guest

    Lol, its already 1AM here. Show me the results and let me go to sleep , I have to wake up at 6 AM for work and I always have trouble getting up . Please Hurry :D:D
     
  6. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    We all know what fit's like, he won't tell anyone until he's ready (assuming he didn't fall asleep at the PC or find something to fix :p).

    Damn I can't wait for this though. I kept toying with the idea but as soon as I heard that it wasn't useable in Vista I pushed the idea to one side, now I'm stoked! :D
     
    Fitseries3 says thanks.
  7. wolf2009 Guest

    Well you'll be dissapointed. Look at the screens, it still says no PhysX acceleration .
     
  8. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    I think he's put the wrong screenie up, because I've seen one with it active.
     
  9. wolf2009 Guest

    You'll be more disappointed when you take a look at the complete screen .
     
  10. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Hahah, fit, where's that one you posted before with it all active?
     
  11. wolf2009 Guest

    I have seen that. But you will soon know what I meant by my above comment
     
  12. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,037 (1.75/day)
    Thanks Received:
    535
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Yeah, I see that bit on the right-hand side....
     
  13. blobster21

    blobster21

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    311 (0.09/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Vandoeuvre - France
    windows 7 is not doing it properly right now,later maybe...
     
  14. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    point proven. it does work. it's not that hard either.

    [​IMG]
     

    Attached Files:

    trt740 and Binge say thanks.
  15. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    and yes......

    Windows 7 is the answer.

    there is nothing special about this at all(the setup/install)(7 is very nice and fast as hell).


    more testing to come... comments please.
     
    Last edited: Sep 23, 2008
  16. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.18/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Awesome! but I still cant use it! :ohwell:
     
  17. wolf2009 Guest

    nice. I'm more interested to see how Windows 7 is with compatibility and drivers
     
  18. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    i took every single vista driver i threw at it.... it's actually alot better than vista... even in the alpha stages. expect beta 1 to be out in october.

    anyone can go get it right now. go to www.isohunt.com and put this in the search box with the quote marks "windows 7" . there is one that has some green comment marks, thats the one i got.
     
    technicks and Binge say thanks.
  19. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.18/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    wait whats all this talk about windows 7, that's not out yet is it?
     
  20. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    there is an early build of 7 out that you can try. the beta 1 should be released in october.
     
  21. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.18/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    oooo, so Are they not going to release SP for vista that will allow physics or do we have to upgrade to windows 7 for that support?
     
  22. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    there is talk of one but at this time i have no info that proves that something is coming for vista. the problem that vista has with this is one that cant really be solved without a major change in the OS itself. i think MS is going to push 7 out the door early. alot of people are thinking 7 is just vista sp2 but it's far different. the whole kernal was rewritten from the ground up. 7 works far differently than vista although it looks similar. there are actually quite a few differences between the 2 os'es but i will not into them in this discussion.
     
  23. jbunch07

    jbunch07 New Member

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    5,261 (2.18/day)
    Thanks Received:
    614
    Location:
    Chattanooga,TN
    Well I guess I'll just have to wait and see, looks like ill be upgrading my os again soon. :ohwell:
     
  24. Pyr0

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    25 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Merseyside UK
    <---- disappointed :(
     
  25. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,509 (6.08/day)
    Thanks Received:
    3,107
    Location:
    Republic of Texas
    YES!!!!!!!!!!!!



    ok... nevermind about the x2 thing. it works!



    hahahhaha :roll:


    [​IMG]
     

    Attached Files:

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page