1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATI Tool 0.24 b10 and Catalyst 5.6 w/ CCC = no Temp. Monitor?

Discussion in 'ATITool Bug Reports' started by DoubleJ, Jun 11, 2005.

  1. DoubleJ New Member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hi everyone,

    I just updated my Catalsyt Driver. I was using 5.3 w/o CCC, now I'm using 5.6 w/ CCC. And now, after I updated the driver, ATITool doesn't show any temperature for my X800 XT.

    What's wrong?

    Thx in advance,
    Micha
     
  2. FatMaserati New Member

    Joined:
    Dec 17, 2004
    Messages:
    34 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Perth, Western Australia
    Just use ATI Tool 0.24 proper release (non-beta) and see if that works.
     
  3. DoubleJ New Member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    It doesn't.

    It didn't work with .23, so I installed .24. I didn't work with .24 so I installed the latest beta :(

    But this is weird:

    :confused:
     
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,475 (3.80/day)
    Thanks Received:
    12,832
    try uninstalling atitool, reboot, reinstall atitool 0.24. does this help?

    you DID enable monitoring in the options?
     
  5. DoubleJ New Member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    oh no... SHAME ON ME!!!
    I didn't change anything at all in the options, looks like ATITool disabled this option itself?! :eek:
     
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,475 (3.80/day)
    Thanks Received:
    12,832
    the default is that this option is disabled on new installations
     
  7. DoubleJ New Member

    Joined:
    Jun 11, 2005
    Messages:
    5 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    maybe... but what i wanted to say was: the option was enabled all the time. then the only thing i was doing was to install a new catalyst driver. i didn't touch any option in atitool. so it seems like the driver update disabled temp. monitoring....
     
  8. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    15,475 (3.80/day)
    Thanks Received:
    12,832
    ati's driver uninstall uninstall all application which start with ATI and remove all registry keys which start with ATI. i changed this for 0.24 final
     
  9. ojaneka New Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    26 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hell`s
    Ati tool 0.24 doesn`t keep my fan overdrive SETTINGS. Need to re set them after reboot? Did`nt reinstall ati tool when chanced to 5.6 from 5.5...

    win 64-bit
    cat 5.6
    X800Pro
     
    Last edited: Jun 20, 2005

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page