1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

atitool 0.25 beta 14 freezes sytem

Discussion in 'ATITool' started by luismxc, Aug 27, 2006.

  1. luismxc

    luismxc New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hello again...

    Two days ago i found that changing my overclocked sapphire x1800 gto profile (572/612) to default (500/500), using atitool 0.25 beta 14 sometimes would freeze my system...Now i also have random freezes (my monitor just stays without image and the system doesn't respond), whenever i change from the default profile to the overclocked one... However the system is perfectly stable when i can set the maximum speed..the crashes just start when i change the mhz...

    I can't use beta 15 neither atitool 0.24, because they can't change the gpu/mem speeds...
    Any ideas..?

    Thanx!
     
  2. laurin1 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I'm having similar problems with my 1900. I was only getting this problem once is a while, now it happens every time.
     
  3. luismxc

    luismxc New Member

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    4 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hmm...im using the overdrive function in the ati ccc.... it seems to work...but is very limited...:eek:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page