1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATITool and Vista x64

Discussion in 'ATITool' started by silverfox74, Jan 27, 2009.

  1. silverfox74 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Rimini, Italy
    I have Vista x64 Home Premium SP1 but atitool neither other tools install correctly because they dont have a system driver loading at start that is digitally signed. why? will it be signed in NEAR future?

    thanks in advice

    --- please dont reply that vista x64 is buggy, crap and so on... ---
     
  2. at0msk New Member

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    32 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    m$ wants money...w1zzard and ray adams are too lazy and cheap. use rivatuner
     
  3. silverfox74 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Rimini, Italy
    Thanks for the reply. Mr. at0msk, i've tried rivatuner but with no effect on unlocking the fan of my hd4850 toxic by sapphire.....nice soft but in my condition pretty useless.
     
  4. alexp999

    alexp999 Staff

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,045 (3.03/day)
    Thanks Received:
    862
    Location:
    Dorset, UK
    Use the latest beta.

    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=45596

    W1zz has stopped work on Atitool, instead he is developing a more advanced tool for nvidia and ati cards, he currently tests it in all his reviews, but as yet it has not been made available to the public.
     
    madmanjohn says thanks.
  5. burebista

    burebista

    Joined:
    Sep 8, 2005
    Messages:
    614 (0.18/day)
    Thanks Received:
    184
    Location:
    Romania
    If RivaTuner can't no other tools can't.
    BTW

     
  6. madmanjohn

    madmanjohn New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    213 (0.10/day)
    Thanks Received:
    26
    Location:
    midwestern IL-WI stateline area
    -try the damn xtacy 850- a bartender thought i had a blender in the booth with me once:roll:

    love the card though- besides its kinda hard to hear with 2 Peavey GPS 3500's and six jbl 115 commercial seires going for broke

    thats 6800 watts rms- commercial rated power- my bar rig
     
  7. silverfox74 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    19 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Location:
    Rimini, Italy
    installed atitool latest beta but there isnt any fan monitoring....... me sad
     
  8. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    14,979 (3.92/day)
    Thanks Received:
    11,815
    too lazy and cheap? .. so how do you think gpuz works under x64 ? have you checked who signed the drivers for rivatuner ?
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page