1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ATItool locks AA and AF?!

Discussion in 'ATITool' started by Steve, Feb 3, 2007.

  1. Steve New Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I set AA and AF with ATItool but now I want them to be 'application-controlled' again... can't this be done anymore without uninstalling ATItool and removing the config-files?
     
  2. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,551 (2.34/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Ccc?
     
  3. Steve New Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Ccc?

    OK, this might be a noobish question but: what does ccc mean?
     
  4. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,812 (3.39/day)
    Thanks Received:
    547
    Location:
    Gurley, AL
    catalyst control center
     
  5. Steve New Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    OK, looks like I'll have to install that crappy piece of software anyway:laugh:

    Thanks guys!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page