1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

AV Receiver stopped producing sound....

Discussion in 'General Hardware' started by Irish_PXzyan, Jan 16, 2010.

  1. Irish_PXzyan

    Irish_PXzyan

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    2,446 (0.83/day)
    Thanks Received:
    54
    Location:
    Republic Of Ireland
    Hey lads.

    Ok strange thing..I had this receiver up and running for the past 2-3 days.
    Now that I unplugged my old speakers from this system and everything I just restarted the PC anyway.
    But when I come back...there is no sound...not even from the radio..
    When I am playing music on my desktop..it clearly shows in the sound control panel that there is sound being played.

    So why on earth has my receiver or speakers stopped working?

    I tried just putting my old speakers back in and that changed nothing.
    But I could hear music from them on my desktop.

    So anyone got any reason why this is happening?
     
  2. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,799 (1.50/day)
    Thanks Received:
    571
    Location:
    New York
    sounds like you knocked something boggled when you swaped out your spreakers.
     
    Irish_PXzyan says thanks.
  3. Irish_PXzyan

    Irish_PXzyan

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    2,446 (0.83/day)
    Thanks Received:
    54
    Location:
    Republic Of Ireland
    SO what does that mean??
    I ruined my receiver already?
     
  4. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    Unplug the receiver from the mains and try turning it on a few times. Plug it back in and see if it helps.
     
    Irish_PXzyan says thanks.
  5. Irish_PXzyan

    Irish_PXzyan

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    2,446 (0.83/day)
    Thanks Received:
    54
    Location:
    Republic Of Ireland
    Ohhh man your kind of right.
    I must have bumped into the speakers by mistake!!

    There is a tiny button that says " speakers "
    Under it, it says A/B/off.
    it was set to B :O
    It should have been on A.
    So I guess I bumped into it by mistake :p

    Thank the lord :)
     
  6. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,484 (1.82/day)
    Thanks Received:
    847
    Glad it's working again.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page