1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

bad flash. need help

Discussion in 'Graphics Cards' started by abuli, Mar 7, 2005.

  1. abuli New Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    ok. i m not any good in english. a friend of mine flash a 9600pro card with a bios from here , it faild. it is a 9600pro club3d 256 samsung ram. i have used a pci card and flashed it with a sapphire bios. it kind of worked. a have picture but bouth windows and ati drivers seems NOT recognize the card. where can i get the rigth bios? no one of the bios here have samsung ram. (club3d). or is it just to format my pc?
    yes and i know take backup. but it was t me :) please help :eek:
     
  2. Nergal New Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Messages:
    243 (0.07/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Belgium, Leuven
    I believe you need to uninstall ALL drivers (with drivercleaner or something like that)
    then windows will detect your new card, hopefully
     
  3. abuli New Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0


    have tried that. think i need a bios. ;)
    is ther nobody outthere who cares? nobody with a 9600pro club3d card.
     
  4. Nergal New Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Messages:
    243 (0.07/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Belgium, Leuven
    look into the bioscollection?
     
  5. abuli New Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    have. there are no club3d 9600pro bios with 256samsung ram
     
  6. Nergal New Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Messages:
    243 (0.07/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Belgium, Leuven
    what ns ram is it?

    or just give the deatils what is written on the ram.

    my guess it is 2.8ns, so I would advise the regular ATI bios
     
  7. abuli New Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    i am not sure. the one that i got a picture with says sapphire 3.3 .BUT there are no ati bios with 256 samsung ram.

    samsung 404
    k4d551638d-tc36

    tanks for your time
     
  8. Nergal New Member

    Joined:
    Nov 5, 2004
    Messages:
    243 (0.07/day)
    Thanks Received:
    10
    Location:
    Belgium, Leuven
    you got 3.6 ns, if it was 3.3, it would have said: k4d551638d-tc33


    Hercules 9600 Non-Pro 256 MB 325 / 203 Samsung 3.6
    This will prolly work, you can OC with ATITOOL to 9600PRO standard (or better)


    Normally, a 3.3ns bios should also work, but in your case, "normally" always have exceptions.
     
  9. abuli New Member

    Joined:
    Mar 7, 2005
    Messages:
    12 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0

    Hercules 9600 Non-Pro 256 MB 325 / 203 Samsung 3.6 did not work. got a f... up picture.

    but tanks
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page