1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,337 (4.69/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    You needed to see Rank 45 in the beta? :laugh: Seems ranking is much faster than BC2, took like 400 hours I think to hit 50 in BC2
     
  2. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,158 (0.66/day)
    Thanks Received:
    293
    Location:
    Indiana
    ugh, I got sniped a lot on Caspian. around that forest flag... that and doing stupid things in the jeep were the only ways I really died.

    I suspect the point values for the beta were altered specifically so that people would rank faster. no basis, just a gut feeling.
     
  3. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,869 (1.19/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    Guys join my platton! Techpoweruppers

    [​IMG]
     
    Scrizz, erixx and TRIPTEX_CAN say thanks.
  4. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,830 (1.95/day)
    Thanks Received:
    1,661
    There was a post several pages back that alluded to the fact that it would take nearly a year to unlock everything.

    I have to admit, that is a bitchin' platoon logo.
     
  5. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    I got to see all the weapons I was curious about seeing. The USAS 12 gauge was the last thing I wanted to get a feel for. Everything else I can wait for.

    We already have a platoon. Has been up for like 2 weeks.

    http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2826550451852514416/
     
  6. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,126 (1.76/day)
    Thanks Received:
    790
    Location:
    Clifton Park, NY
    Scrizz, caleb, MT Alex and 1 other person say thanks.
  7. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.29/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    It would be nice to have more then one option if he can sustain it.
    That way the guys that suck will have an out if they are getting
    frustrated :roll:Not sure who that would be. Oh yeah me :D Shit
    I already get frustrated. If I'm not blind it is like playing in an episode
    of airbender or something with the guys skipping all over the screen.
     
  8. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.32/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Holy shit! We already have a platoon but I think the dragon turret should be our flag. :toast:

    The only gun I want to play with is the AN94 and you dont have it.
     
    Last edited: Oct 6, 2011
  9. rampage

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    1,050 (0.38/day)
    Thanks Received:
    69
    Location:
    Port Fairy, Victoria, Australia
    a little off topic, but has anyone used the EOD bot? i just unlocked it and wondering has any one used it with C4 or a weapon?

    ive seen videos online of it been used but for the life of me, expecialy using a weapons i cant work out how its done
     
  10. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,126 (1.76/day)
    Thanks Received:
    790
    Location:
    Clifton Park, NY
    I think u can run people over... but people know to shoot them now so their only good use is still arming/disarming bombs
     
  11. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,158 (0.66/day)
    Thanks Received:
    293
    Location:
    Indiana
    EOD bot has a repair tool (also used to arm boxes or cause damage to enemies) and then there is also running people over. it cannot spot people, and that is my biggest complaint about it.

    mostly people ignore it, but even then, it's movement is so bugged it is practically useless as an actual weapon.
     
    TheLaughingMan says thanks.
  12. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,337 (4.69/day)
    Thanks Received:
    2,376
    Location:
    Duluth, Minnesota
    And by that they did mean everything, every scope and unlock for every weapon. That will take a lot of time. BC2 you just unlocked things with rank, but now so many unlocks for each weapon with kills.
     
  13. xenocide

    xenocide

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    2,154 (1.58/day)
    Thanks Received:
    466
    Location:
    Burlington, VT
    If it could spot people, every Engineer would just sit back with their EOD out, and they would become what Snipers were in BC2 -.-
     
  14. caleb

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,553 (0.41/day)
    Thanks Received:
    206
    Location:
    Poland,Slask
    UAV,C4 and Teamspeak work like a charm. Bot is sloww
     
  15. H82LUZ73

    H82LUZ73

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    1,789 (0.73/day)
    Thanks Received:
    271
    Location:
    Cobourg,Ontario
    Originally Posted by Black Haru View Post
    EOD bot has a repair tool (also used to arm boxes or cause damage to enemies) and then there is also running people over. it cannot spot people, and that is my biggest complaint about it.

    Actually if you hold down the repair mouse button you can burn to death the enemy's:)Also hook up with a support guy in your squad and C4 the hell out of it ,Arm the m-com wait for a group of them to disarm then BAM no more baddies :roll::roll::roll: done this this morning to about 3 hack level 3 gold 145 guys ......:toast: also works on the MAV or what ever that sniper thing is.
     
  16. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,774 (9.73/day)
    Thanks Received:
    6,236
    Location:
    Chatsworth, GA
    EOD bot is nice :)
     
    Crunching for Team TPU
  17. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    I armed a box with it and then turned it off with E. I was back to shooting people as the arm was a distraction from the other box I was going for. It worked like a charm. The best part was when the disarmed it, I pulled out the remote, hit LMouse and the bot was still working and still sitting right by B, so I just armed it again. Did that 3 times before someone realized the bot was work and destroyed it.
     
  18. Boneface

    Joined:
    Jan 13, 2006
    Messages:
    1,492 (0.46/day)
    Thanks Received:
    85
    Dont know if its just me, but its looks like all Ranks/Stats have been reset!

    LOL NM it was just me, Has no unlocks and everyone was same rank, but its back!
     
  19. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,676 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    So Highway you never experienced the FPS tanks making it too laggy to play? Are your graphics settings way down perhaps? Happens after awhile and comes and goes but comes too much for comfort. It may be crossfire-related as we already suspected but one 6850 isn't cutting it though that was on Ultra with 4x AA.
     
  20. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,026 (5.01/day)
    Thanks Received:
    2,423
    I followed mailmans tip and just ran the game at 2xAA instead. Though i never suffered from much lag at all unless there were tonnes of smoke or a huge explosion, then my fps might drop.

    I do get 'artifacting' when i look through scopes though. thats about it pretty much.
     
  21. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,676 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Yeah artifacts are not too much of a bother in terms of being able to enjoy the beta it's 8-12 ping now and then after a little while and it will even continue through "less intensive" scenes such as the Kill Cam in the subway. So it's doesn't make sense like your drops e.g. with much smoke on screen. When not lagging can get 32-45 outside Ultra 4x AA. I have been trying to monitor my system and nothing is jumping out. Only 4GB RAM but pretty certain not using more than 85% max. Yeah I will turn try turning down the graphics.
     
  22. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.32/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Finally unlocked the AN-94 last night. The feels like its working but due to broken audio you can't actually hear anything. Also it only has full auto and bust fire modes to select. No single shot pwnage.
     
    TheLaughingMan says thanks.
  23. H82LUZ73

    H82LUZ73

    Joined:
    Mar 26, 2008
    Messages:
    1,789 (0.73/day)
    Thanks Received:
    271
    Location:
    Cobourg,Ontario
    1Kurgan1 says thanks.
  24. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.44/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    I have the 1 6850. Settings are on high with 2XAA. I get around 50 to 60 FPS. No issues with a graphics except for the occasional white flashes.
     
  25. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,676 (2.93/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Yeah I gotta start by bumping down to 2X. Thought of that a couple days ago and forgot once I got home.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page