1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. newbsandwich

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    94 (0.07/day)
    Thanks Received:
    13
    Has anybody tried the Co-op part of the game yet? Heard there were unlocks in there that could be used for the MP.
  2. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,041 (1.45/day)
    Thanks Received:
    686
    I lol'd but now I am hungry. :(



    Yeah I finished it with a friend, you get 7 unlocks from it which I don't think you can unlock through normal Multiplayer modes, the gameplay for coop is arcade type fun.
  3. newbsandwich

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    94 (0.07/day)
    Thanks Received:
    13
    Don't know why you are happy you aren't playing it already, it really is great. So much better than the beta, no real glitches. Had fun flying around last night, finally got heat seekers on the jet, changes the game. Now i need to get flares on the chopper to have a chance.
  4. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,974 (11.73/day)
    Thanks Received:
    9,389
    because its not even officially out here yet. location, location, location.
  5. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,871 (2.58/day)
    Thanks Received:
    1,468
    yes, i need like 20 points to unlock a pistol in mp, first unlock from co op. i am up for it later today if anyone else is.

    also, i am looking at getting a server. I was going to get it in chicago, as that's closer to the middle of the country than ny (where i am). anyone feel like going in on it? i plan to have it up today.

    note: i am talking about individuals throwing $5-$10 a month for the servers, not actually going half or anything.
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  6. caleb

    Joined:
    Sep 15, 2004
    Messages:
    1,538 (0.43/day)
    Thanks Received:
    204
    Location:
    Poland,Slask
    I did the proxy change trick and it unlocked the game no problems.
  7. newbsandwich

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    94 (0.07/day)
    Thanks Received:
    13
    Well, try the VPN trick, and start playing already! No need to wait, cut to the front of the line
  8. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,442 (5.07/day)
    Thanks Received:
    2,200
    the thing with upgrades is. you only really have to do it once every 3-4years depending how good your system is.

    Judging by your 'highend' rig in your spec - It doesnt suprise me a single bit that you chose to go console.

    Had you had a better more upto date system with beefier graphics you would have been able to enjoy the beta more even though it was locked to high settings only.

    That 360 alone is probably more powerful then your PC but lets not go there.

    ---

    Upgrades dont have to cost the earth. Many people are fairly happy to shell out £300-500 on medium range components every few years to keep their systems in the game before a major overhaul if they think their systems are getting bogged down.

    Im not bashing you. Im just saying PC games can be worth that little bit of extra effort that you put into them.

    Depending which way the wind blows after DICE has gone against the tradition of building games from the console up. If devs start building games from the PC up. things can only get better and better and PC gaming.

    Hell....Even the CoD franchise might come back to its roots and release a non-console port.
    even though they already pissed off and alienated even most of the hardcore fans from that golden era. They can release one but people are still butthurt and extremely bitter towards IW/Activision for taking the CoD franchise which started off so strongly and whoring it out for the console fan boi's, so they probably wont get a lot of sales on the pc platform due to heavily enforced boycotting from the PC crowd.

    I'll be f**ked if I ever pick up another CoD game.

    -----

    64 players on a multiplayer server can be a lot of fun my friend. - that is all
  9. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.62/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    [Rant Warning] Please ignore if you don't like.

    I want to create a new thread to complain but i guess i can do it here :D.

    I installed BF3 on my SSD, and it starts slower than BC2 which is on a regular hard drive.

    The whole battlelog and Origin are bullshit. I still can't get over this.
  10. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,442 (5.07/day)
    Thanks Received:
    2,200
    [sarcasm warning]slap self in face if do not like

    Uninstall BF3, Get refund, Wait for CoD:MW3 = Winning
    Killer_Rubber_Ducky says thanks.
  11. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,080 (2.73/day)
    Thanks Received:
    912
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    I've had battlefield crash on me like 3 times, I had it restart my computer once and I've also experienced longer than it should take load times.

    Aside from all that no other problems thus far.
  12. erixx

    erixx

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3,216 (2.03/day)
    Thanks Received:
    427
    hahah lol

    What I notice is that loading times are unconsistent: sometimes it loads in seconds (no SDD here) sometimes it loads slow (more than a minute for sure)

    Then I played on a Japanese 64 server it was more responsive than some Euro server.

    Lance Corporal now... :)
  13. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,888 (1.48/day)
    Thanks Received:
    383
    Has any one got this problem "You were kicked from the server by an administrator. " what ever server i join i get kicked ?
  14. johnnyfiive

    johnnyfiive

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    3,891 (1.70/day)
    Thanks Received:
    876
    Location:
    Tucson, AZ
    I keep getting this

    [​IMG]

    and random lock ups when playing BF3. Only happens in BF3. :(
  15. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,871 (2.58/day)
    Thanks Received:
    1,468
    i've had it happen a few times, but not every time. how far away are the servers you try?
  16. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,080 (2.73/day)
    Thanks Received:
    912
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Man I've been kicked from two server now for no reason!

    I don't get it? I'm playing and then while I'm playing I get kicked with the message you have been kicked my administrator.
  17. fireblade77

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    183 (0.07/day)
    Thanks Received:
    5
    im in the uk and ive just got my BF3 early in the post as its not released until this friday so ive installed it and done the 472mb patch and now it does a check for the release date of this software and says i cant play until friday.
    that is just cruel. :banghead:
  18. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,871 (2.58/day)
    Thanks Received:
    1,468
    ok i have a server up, it's us/chicago. i know we are not all in that area but it was the centermost location available in the us, and i wasn't going to pay for an overseas server (sorry ;) )

    TechPowerUp! ~ US/Chicago ~ Conquest64

    I will make another few posts later on, to make sure everyone catches it. it will also be in my sig. i am asking as many people as are willing to load into this server sometime tonight. i want to get it a presence in the browser so non-TPUers will see it too. also, if brandon would add it to the OP (i'll pm him too).

    and again, i plan to change the name when i get the ok. i am going through settings now. any suggestions for maps to be removed etc? anyone want to admin or get a reserved slot can pm me, i would ask for at least $5 for that though.
    Last edited: Oct 26, 2011
  19. erixx

    erixx

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3,216 (2.03/day)
    Thanks Received:
    427
    Many servers auto-kick when clanmembers are entering and there are not enough 'slots'.... Dont worry.
    H82LUZ73, AphexDreamer and digibucc say thanks.
  20. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,272 (1.36/day)
    Thanks Received:
    401
    Location:
    Idaho
    Well we are all glad to hear you dumped us :roll: Damn who we gonna bother now ? Oh yeah the other 3 dozen people:roll:

    Hey I just found my Physical Warfare pack in my e-mail. What is that gonna give me ? I'm like the Battlelog more every day.
    The party thing is sweet and you can block any one who annoys you and I can check everything from work. It is pretty handy I think. Plus clicking on links allows you to go straight to any server some one sets up. Pretty damn easy. I have to say though my K/D is horrible. Lower then I ever was in BFBC2. My accuracy is just as bad. I may have to do some graphic tweaks tonight. I'm forgetting to compensate for bullet drop too. How far off do you have to worry about bullet drop ? 100 yards or more ?
    I also think I may have my mouse way to sensitive right now
    for the amount of recoil the weapons have and over compensate for that.
    Last edited: Oct 26, 2011
  21. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,527 (1.40/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    I've been shopping for a new GPU this morning.

    Now I got a whole new system in mind. This is a fuggin' disease, I swear. Alcoholism but on a scale that scares my bank account.

    Can't decide between 6950/70 Xfire or 570/80 SLI. Gotta be 2GB cards though.
  22. REAYTH

    REAYTH

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    136 (0.11/day)
    Thanks Received:
    91
    Location:
    Flo REy Da!
    Good morning everyone. does any one know if they are giving any rewards or perks for developer tags or anything. I stabbed a dice developer last night nothing personal strictly self defense but i remember something like this for the beta and 2142.
  23. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,527 (1.40/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    Troll TPU. Make it a 24/7 Operation Metro Rush server for 48 hours. Then remove the map from the playlist for eternity.
    erixx and digibucc say thanks.
  24. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,758 (4.55/day)
    Thanks Received:
    6,800
    Location:
    Edmonton, Alberta
    Yes, I myself do have DICE Dev tags ;). You should be able to check my stats and see who I got them from, if I remember correctly.
  25. REAYTH

    REAYTH

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    136 (0.11/day)
    Thanks Received:
    91
    Location:
    Flo REy Da!
    what do we get lolipops or something?

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page