1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,770 (4.54/day)
    Thanks Received:
    6,848
    Location:
    Edmonton, Alberta
    yeah, he was in a the mobile AA, and there were very few players on the server. Heck, im' not even sure it was realyl mobile AA..same vehicle, but on a map with no air vehicles...sry, but I'm horrible at remebering map names. :p


    I am not sure that was his exact score, but it's close enough, anyway. I'm jsut saying that it's possible, with your own server, to have killer scores. The image post above with dude jsut having one hour in the game, and being up at the top...hacks, almost for sure.
  2. WhiteNoise

    WhiteNoise

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    1,365 (0.69/day)
    Thanks Received:
    279
    Location:
    Riverside, California
    I played a good bit last night but the server was empty. Not once did it have anyone playing on it. I hope this changes soon.
  3. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,877 (2.57/day)
    Thanks Received:
    1,473
    me too, it was full for 1-2 hrs until a crash around 8 and then no one came back. We need to have like 8-10 people to get it started, and then it fills up pretty quickly. we need to get people adding it to their favorites, and i need to make sure it doesn't keep crashing.
  4. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,877 (2.57/day)
    Thanks Received:
    1,473
    sorry for double post but i'm in there now if anyone wants to jump on for a few...
  5. WhiteNoise

    WhiteNoise

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    1,365 (0.69/day)
    Thanks Received:
    279
    Location:
    Riverside, California
    Is there a single player bot mode like they had in BF2? I'd love to play around in that for awhile when not on servers just to explore a bit.
  6. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,272 (1.36/day)
    Thanks Received:
    401
    Location:
    Idaho
    I played a round last night on it.
    It was pretty full. Got a .50 K/D
    which for me is good:D Played support
    for the first time and enjoyed that class.
    You can rack up some points resupplying
    in those clogged areas. I'm gonna practice
    more before I subject many other TPU'ers
    to mysuckage. I'll never have a good K/D so
    I enjoy supporting team mates with what ever class
    I am. I added to my favorites last night.
  7. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,647 (3.08/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Yeah just got the AA tank rockets last night (and from taking out air vehicles with the Stinger too which was cool) but haven't had a chance to use them yet as apparently many people have caught on to the awesomeness that is that vehicle. It's never around. Also just unlocked HMG for the regular tanks but also haven't tried yet and not sure how it will differ from LMG in practice or which I'll prefer. I really like Caspian and have actually stated playing 32 and lower servers to actually get a good vehicle. The amount should scale with the player numbers.

    To the dude asking about CAP 4:

    http://www.rage3d.com/cap/

    Ill be there after I eat something. Is there a timed autokick for being idle? I have some money for you too.
  8. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,449 (3.26/day)
    Thanks Received:
    3,543
    Yep - nothing running. Still having issues:(


    Will try this when I get home later tonight. Thanks for the advice guys:toast:
    Crunching for Team TPU
  9. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,817 (3.76/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    just got the game, inserted disc, installed origin(shit)

    now when it wants to activate the game, it just tays at the activation pop up thingie, after a while it say the connection has timed out or similar and i have to try later, this is 2nd hour its doing that, wtf am i doing wrong? anything in my router i have to config?
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    Did you add the game to your origin account?
    Crunching for Team TPU
  11. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,817 (3.76/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    does the same when i try to do that
  12. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,083 (2.72/day)
    Thanks Received:
    913
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    NOTE TO EVERYONE!

    If you repair your game (even if you think you don't need to) it will update it!

    I just repaired it on a whim and it download what it called an update after verifying files.
  13. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    Try to take the router out of the setup and use straight modem connection. If this works then you have something setup wrong on the router
    Crunching for Team TPU
  14. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,817 (3.76/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    cannot connect directly to the connection, but i have access to the router, via IP

    [​IMG]
  15. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    Hmm Maybe a DNS issue, try repairing your connection
    Crunching for Team TPU
  16. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,647 (3.08/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Um yeah and as few of us have reported recently this screwed out whole install. I don't think there is yet any actual update and you probably got lucky.

    Oh after thinking about it some more is perhaps the HMG on the tanks more for lightly armored vehicle damage? Like Jeeps and helis?

    And nobody spots or throws health and ammo. Same shit as in the past I guess I shouldn't be surprised.
  17. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,535 (13.47/day)
    Thanks Received:
    13,935
    The AA tank is beast. The APC (where the driver has a mounted gun) is also insanely beast. It's a tank killer with it's cannon and missle launcher, plus heat vision. It's just not very common to find I guess. I'm using the CAP4 and am getting high 90%'s on both my cards. :)
  18. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    Yea im not touching "repair" after hearing the horror stories of people not being able to reinstall.

    Would CAP4 help out with a single 5850?
    Crunching for Team TPU
  19. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,647 (3.08/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Yeah need MOAR vehicles. Number and variety. And some higher ticket servers though I guess that will come.

    Oh I also have not had to do anything with Punkbuster and generally have no connection problems. Maybe that will change.

    Anyone know about the HMG? Bigger rounds and meant for vehicles or what?
  20. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,535 (13.47/day)
    Thanks Received:
    13,935
    Do it, I'd rather not host it anymore.
  21. ZindaqI New Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    i have lag issue in game

    cpu : core2due 2.8 e7400 3mb cash
    motherboard :intel dg41rq
    ram :3gb
    gpu : msi hd 5850 -- last ati driver
    Windows : Windows 7 formated today ...
    resolution 1366x768 with low settings
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    This maybe your lag issue. its more towards 4 cores.

    *EDIT*

    Responded to your message on FB don!
    (FIH) The Don says thanks.
    Crunching for Team TPU
  23. ZindaqI New Member

    Joined:
    Oct 24, 2011
    Messages:
    13 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    that mean i need new cpu :S
  24. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,321 (5.01/day)
    Thanks Received:
    2,371
    Location:
    Duluth, Minnesota
    I'd like to see some more open infantry maps. Right now they just seem to be murder runs. Seine River just ends up being each team owning their own side and a sniper war (which I like to break up with mortar strikes). And Grand Bazaar is just all hallways, usually with one end being at the advantage. But the BF2 maps might cure this, so I'm pretty excited for those. For now though, I just dont find guns all that useful, it's much more productive to mortar strike since there is an abundance of campers.
  25. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,470 (10.32/day)
    Thanks Received:
    6,012
    Location:
    Chatsworth, GA
    Yes, If you can find a Q6600 or a Q9xxx chip then you would be golden :)
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page