1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,416 (10.40/day)
    Thanks Received:
    5,986
    Location:
    Chatsworth, GA
    The platoon page doesnt allow to upload pictures or atleast I couldnt figure it out.
    Crunching for Team TPU
  2. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    5,066 (2.68/day)
    Thanks Received:
    1,292
    Location:
    Marietta, GA USA
    They are testing some of the add-ons for guns that did not originally have them. Some of the community was asking for a few of the sights and such to be added to a few weapons. If you did not notice, they took the UMP-45 extended clip option away because it does enough damage to be an assault rifle at close to mid range. So all the carbines and PWD got short clips and only the low damage ones get an extended clip such as the MP7, PP-2000, etc.

    I would also like to thank Scrizz, Triptex, and PVTCaboose for the matches we had today. Yesterday was a horrible day for me and those 5 straight rush wins made we feel much better. Working as a squad, watching out for each other, the whole 9 made the game much more fun. Here is 5 straight Ace Squad ribbons!
  3. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,174 (3.35/day)
    Thanks Received:
    1,397
    That fact might just stop me from buying it altogether. I will see, i might crumble in a week or so, but i don't know.

    To be honest, a major part of this game seems to be the unlocks, some people just seem to play it just to get them, never mind the whole point of the game is to enjoy it, not to see who can get the most uber leet unlocks. no offense to anyone but if you only play this game for that reason you are an idiot.
    erixx says thanks.
  4. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,675 (1.55/day)
    Thanks Received:
    294
    Ill be on around 7PM to game on!!!
  5. REAYTH

    REAYTH

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    136 (0.11/day)
    Thanks Received:
    91
    Location:
    Flo REy Da!
    i wouldn't mind but i think We are stuck with the clip art they give us on battlelog
  6. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,332 (2.10/day)
    Thanks Received:
    544
    Location:
    Manchester uk
    i have crossfire working fine here, both gpus clocks had to be identical or i do get crashes and crashes have sometimes reset 1 cards clocks but since cap4 ive not had a crash
    all settings App controlled in catalyst and morpho off

    ingame settings all ultimate with fxAA and 4x msaa
  7. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,675 (1.55/day)
    Thanks Received:
    294
    Maybe we can get Dice to let us have ours added. ^_^
  8. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,492 (0.96/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    canada
    trying to get the server started jump in if you can^^
  9. erixx

    erixx

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3,192 (2.03/day)
    Thanks Received:
    418
    Ok, nuf said, back to the 'field! :)
  10. EastCoasthandle

    EastCoasthandle New Member

    Joined:
    Apr 21, 2005
    Messages:
    6,889 (2.04/day)
    Thanks Received:
    1,505
    Mouse issue found

    Mouse issue found. Not a full list by any stretch of the imagination. But one thing that seems to have been found is the odd negative mouse acceleration. Which isn't negative at all but a limit to interpolated time of movement. Not sure if that will be corrected or not.
  11. newbsandwich

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    94 (0.08/day)
    Thanks Received:
    13
    No, i agree with you. That is not the reason to play, for sure not why I play. To me its the only game with real team spirit or whatever you wanna call it, where it rewards people for being helpful (health, ammo, fixing, sacrificing, etc...), not just killing machines or camping snipers. I play for the team atmosphere. Also, what other game combines a flight simulator, team death match, objectives, etc... I do miss the commander and blowing up the UAV, radar, artillary, though, gave more tactical feel.

    I didn't want you to get turned off by the game if you got in late and felt you couldn't do anything against vehicles or other players. It doesn't matter if you don't have the top unlocks, but sure helps to have your paddles to bring people back, and C4, you know the needed stuff to be helpful. Hope you do come back and join in.
  12. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,675 (1.55/day)
    Thanks Received:
    294
    I second the motion!! I have killed punks with unlocks when i did not have any. For example, if they have flares as a jet or copter, just wait and fire one rocket then wait and fire the second. Gets them almost every time.
  13. newbsandwich

    Joined:
    Feb 9, 2011
    Messages:
    94 (0.08/day)
    Thanks Received:
    13
    Would it be alright if a friend of mine joined the platoon? He had never played PC games before, and I got him to give up playing fps on the consoles after trying BF2 and BC2 on my computer, and is now a BF fan. So he doesn't know any other peeps that play on PC.

    He is pretty good at BC2, goes by KingRyan. See if you guys got his tags, and how many.
    Killer_Rubber_Ducky and digibucc say thanks.
  14. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,320 (5.05/day)
    Thanks Received:
    2,371
    Location:
    Duluth, Minnesota
    Not if they are good. Helicopters nose gunners can pop flares. So even if you had a bunch locking at once, flares from gunner will disrupt them all, the retarget and lock, pilot pops his, then gunners are almost off cooldown, if they are far enough out, the nose gunner can flare the 3rd lock on rockets before they reach them. And jets, lock on, they flare, relock (if you are using rockets as engineer they will probably out range your lock on) and they move so fast they can cover the map even with rockets following them, then pop the flares, and swoop back towards you(last scenario is using AA tank rockets since it has the longest lock on range). A great pilot is extremely hard to shoot down, best bet is to wait till they have committed to killing one of your pilots them try the lock and force the flares then relock and fire and hope they don't just run, hope they commit to that kill and die to your rockets.
    Last edited: Oct 28, 2011
  15. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,863 (2.59/day)
    Thanks Received:
    1,465
    of course, get as many people on the server as we can !! :)
  16. Jflynn0 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    25 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    Any Clans out there recruiting for BF3 looking for a few folks to game with using ventrillo or teamspeak.
  17. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,492 (13.55/day)
    Thanks Received:
    13,904
    There is a TPU Platoon. TPU's teamspeak is listed in the OP.
  18. n0tiert

    n0tiert

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    919 (0.41/day)
    Thanks Received:
    400
    Location:
    Frankfurt/Main - Germany
  19. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    I'm goin in...
  20. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,863 (2.59/day)
    Thanks Received:
    1,465
    all the links you need are in my sig as well :)
  21. GullyFoyle

    GullyFoyle

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1,386 (0.91/day)
    Thanks Received:
    1,428
    Location:
    Steeler Country
    PWNED : 13 | Battlefield 3, Need for Speed The Run, Ultimate Team and Mass Effect 3

    twitter.com/Demize99: "Just checked in some small balance changes for #BF3. Pistols will be getting a bit of love in the near future."

    Beep Beep Motherf*cker... twitter.com/TomasDanko: "Honk Honk! You wanted car horns, we listened. Look out for upcoming patches. "

    Known unaddressed issues with Server R5

    Here is a short list of the most critical bugs in Server R5, which are currently not covered in the manual:

    * The game server is not able to run any gamemodes in up-to-64 players mode. Here is the current number of max players:
    Conquest - 32 players
    Conquest64 - 64 players
    Rush - 32 players
    Squad Rush - 8 players
    Squad Deathmatch - 16 players
    Team Deathmatch - 24 players
    This will be changed in future server releases.


    * There have been a lot of questions regarding join queues and reserved slots. The join queue, and reserved slots with them, are currently disabled while we are weeding out other problems with game servers.
    Both will be enabled in the future.

    * There are problems with the game server kicking players willfully. The message "You were kicked by an administrator" is a catch-all phrase - it means that the game server disconnected you, for whatever reason (idle timeout, PB kick, real admin kick, ...). We are working to improve in each of the areas, and to get more descriptive error messaging in place.

    Now there are many smaller problems present as well. The above is the list of the most frequently encountered ones.

    Toms Hardware - Battlefield 3 Performance: 30+ Graphics Cards, Benchmarked

    Table of contents

    1. Battlefield 3 Reinvigorates PC Gaming
    2. Test Setup And Sequence
    3. Benchmark Results: Nvidia Graphics Cards, High Quality
    4. Benchmark Results: Nvidia Graphics Cards, Low Quality
    5. Benchmark Results: Nvidia Graphics Cards, Post-Process And MSAA
    6. Benchmark Results: Nvidia Graphics Cards, SLI
    7. Benchmark Results: Nvidia Graphics Cards, What Do I Need For Ultra Quality?

    8. Benchmark Results: AMD Graphics Cards, High Quality
    9. Benchmark Results: AMD Graphics Cards, Low Quality
    10. Benchmark Results: AMD Graphics Cards, Post-Process And MSAA
    11. Benchmark Results: AMD Graphics Cards, CrossFire
    12. Benchmark Results: AMD Graphics Cards, What Do I Need For Ultra Quality?
    13. Benchmark Results: CPU Scaling
    14. Battlefield 3 Is Good For PC Gaming….

    BF3 Stats, with sigs site is up!

    [​IMG]
    (Don't laugh, I have played less than 3 hours...)

    How do i uninstall/trash the alpha/beta from Origin?[/QUOTE]

    After you uninstall it, the icon remains in Origin. Here is how to remove it.

    Head over to: "C:\ProgramData\Origin\InstalledGames.xml"
    Search for Game GameID="71171" and change "hidden="0"" to "hidden="1""
    No more BF3 beta in origin (you need to restart origin)

    GameID for the Alpha..."71170"
    H82LUZ73 and DanishDevil say thanks.
  22. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,201 (3.19/day)
    Thanks Received:
    2,089
    Location:
    Newport Beach, CA
    UMP-45 [​IMG]

    To hide the Alpha if you don't have a 71170 line: Add this line:

    Code:
        <Game gameID="71170" lastPlayed="0" hidden="1" favorite="0"/>
    [​IMG]
    Last edited: Oct 28, 2011
  23. erixx

    erixx

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3,192 (2.03/day)
    Thanks Received:
    418
    thank you Gullie as always, I just learned in your links that the basejump in 'peak' is a rush map... I saw it once and didn't know how to repeat!
  24. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Yeah saw that at Reddit last week but decided to keep them as mementos.
  25. DrunkenMafia

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    2,276 (0.83/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Cairns QLD, Aussie
    I don't think I turned morpho off, I will check. Are you using 11.10 preview 3 and cap 4. Do I need to do anything with cap 4? Do I just install it and leave it or do I need to somehow enable it.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page