1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    i wish i could play keeps locking up my comp tryed stock clocks on everything 2 psu crapola fu bf3 lol
     
  2. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,043 (1.41/day)
    Thanks Received:
    686
    Used to happen to my really shortly obtained GTX 570, do you have the latest BIOS update for it? It apparently improves DX11 stability and I know you've tried stock clocks but you should also try bump the voltage by .025 and see if you still get crashes.
     
  3. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.49/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Well it had been fine until the browser update and then my gig mb craped out after a reboot now I'm on q6600 XD but ill try that but mine locks up and I have to do a hard reboot :(

    also i been able to play anything else at stock volts with an oc its just this game
     
    Last edited: Nov 6, 2011
  4. alexsubri

    alexsubri New Member

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    1,391 (0.82/day)
    Thanks Received:
    199
    just smoked a bowl, anybody want to play? I want to do co-op if anyone interested. PM me MontagesnMore
     
  5. Volkszorn88

    Volkszorn88

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,191 (0.77/day)
    Thanks Received:
    312
    Keep that stuff to your self.
     
  6. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Yeah...I'm the last guy to have a problem with that (understatement of the century) but there's no real need to mention it here.
     
  7. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,682 (5.04/day)
    Thanks Received:
    2,275
    Killing someone with a mortar is just so hilariously satisfying. I was playing on a server last night where there was a whole squad of us popping motars and getting double and tripple kills all over the place.

    The amount of verbal abuse we were getting in chat made me lol so hard, I would have gone to play the objective and help the team capture points but i came top of the board with a score of 35/0 or something in the end anyway lol.

    the mortar is the ultimate troll weapon...
     
  8. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,702 (1.50/day)
    Thanks Received:
    295
    Just bricked a router. Let's play.........
     
  9. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,914 (1.46/day)
    Thanks Received:
    386
    This game is buggy it shouldn't of been released it craps out frame lag all type of problems, I'm glad i paid $37 and no more for it.
     
  10. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,043 (1.41/day)
    Thanks Received:
    686
    that made no sense :confused:
     
  11. Live OR Die

    Live OR Die

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    3,914 (1.46/day)
    Thanks Received:
    386
    Sorry thought you could read in other words this games a peace of crap until they fix the bugs, ill be playing half way though a match and the game will just stop responding, They mite of fixed the falling though the floor problem but the rest of the bugs are still there.
     
    random says thanks.
  12. Recus

    Recus

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Messages:
    525 (0.45/day)
    Thanks Received:
    176
    Thank you, Captain Obvious.

    But graphics doesn't look photo realistic.

     
  13. (FIH) The Don

    (FIH) The Don

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    6,823 (3.65/day)
    Thanks Received:
    2,910
    Location:
    Viking Land
    i cant play until i fix my net connection

    i can play all games just fine, but not BF3

    and cant download stuff either, so somethings wrong :S
     
  14. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,395 (2.05/day)
    Thanks Received:
    568
    Location:
    Manchester uk
    their has to be some real reason for this games spamodic workings ie even those like me who now seem to have it running fine have occasional lockups and this is the only game ive ever played that needed me to up volts on a gpu (does work tho) something is not right here.

    all these failing gamers cant be wrong all the time ,theirs peeps had it workin now it aint and vice versa, presently mine works but ive no real faith in it not crashin still
     
  15. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    i can't tell if you're joking or not. i hope so.

    i guess i count myself lucky. aside from the occasional server crash, my client is entirely stable. plays smooth and no hiccups. has since release, hopefully it stays so :) good luck!

    looks like i know who to stay away from, V ;)
     
    Last edited: Nov 6, 2011
  16. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,395 (2.05/day)
    Thanks Received:
    568
    Location:
    Manchester uk
    what speeds volts and temps are you running those 5850s at digibuc when running bf3, just interested and did you have to up core v to your gpus for bf3?
     
  17. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    im running 2 in crossfire @ 755/1100. no volt changes. very small overclock, probably unnecessary. done right inside CCC. it sits around 60c unused, and jumps to about 75-80 under load. no problems yet afaik :)
     
  18. theoneandonlymrk

    theoneandonlymrk

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    3,395 (2.05/day)
    Thanks Received:
    568
    Location:
    Manchester uk
    ive been running mine at 850 but with 1.25 v, the 5850 in mines still on air and gets to 78-85 so i do need to sort it, but thats why i asked because thats the max clocks this games stable at, i cant run it faster even with 1.32 max v whereas, on all other games and benches i can run em at 900 (950 benching) at 1.25 volts well 1.288 at 950
     
  19. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    yeah i get into performance and testing when i get a new rig, but this one is now a few years old so i just use it. don't spend any time overclocking and only threw the small one on as it was CCC and i was right there.

    in bf3 it works well, i haven't checked fps but when i was on all ultra except high tess and high shadow, i was staying just under 60 fps. i dropped most everything down to high and now get 60-70 consistently, in big maps with collisions and explosions and all. smooth and pretty :)
     
  20. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,778 (2.01/day)
    Thanks Received:
    1,616
    Live OR Die just needs to learn how to use commas.

    [​IMG]
     
  21. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.02/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Sooo...I'm having parachute issues wtf. It's set to default space and I have used it successfully before early on but like three times I've died now cuz it ain't opening after bailing from a burning heli. Tried holding, tapping, yelling...?

    Can anyone enlighten me here?
     
  22. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,183 (3.28/day)
    Thanks Received:
    1,399
    I don't really see why lots have people are having issues with it, i have had a few times were it has crashed to a white screen, but rarely. Other than that i have had zero issues with lag rubberbanding or any other problems. I am running all high and my fps is 35-60 ish using fraps and official 11.10 driver. Maybe i am just lucky, idk
     
  23. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,778 (2.01/day)
    Thanks Received:
    1,616
    One tap almost never works for me, at least I pancake quite a bit, too. I fall back on the whack it till it opens. It seems like there is a minimum altitude, or point of no return, which makes sense.
     
  24. random

    random

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    3,043 (1.41/day)
    Thanks Received:
    686
  25. DrPepper

    DrPepper The Doctor is in the house

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    7,483 (3.07/day)
    Thanks Received:
    813
    Location:
    Scotland (It rains alot)

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page