1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.41/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    Have you restarted the comp I had that error when it was updating I couldn't log back in
     
  2. Corduroy_Jr

    Corduroy_Jr New Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    1,102 (0.58/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    barrie ont
    i turn comp on each day so that cant be it, now for this bf3 patch does it automatically up date it self ?
     
  3. catnipkiller

    catnipkiller

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,494 (0.87/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    canada
    Was getting around 75-85 fps in this map don't know what this graph means but here it is.
    [​IMG]
     
  4. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.41/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    it should of already done it, so your not able to log on at all ? just in origin or in battlelog also?
     
  5. Corduroy_Jr

    Corduroy_Jr New Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    1,102 (0.58/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    barrie ont
    Origin and battlelog log in ok, its only when i lanch a game in battlelog i had that error, but single player works
     
  6. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.41/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    So you just can't load a game at all ??? Dumb ? But have you tryed one with a low ping and more then one server
     
  7. Corduroy_Jr

    Corduroy_Jr New Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    1,102 (0.58/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    barrie ont
    i cant see it being related to ping but yea ive attempted multiply servers nothing works, suck man its been going 2 days now of not being able to play
     
  8. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Well I have been playing assault and playing a lot better. Seems when you actually have a rifle in your hand you can kill more people. Helps that I am getting unlocks. Might even be able to crawl to .50 K/D. Also laying off the beer helps.
     
  9. HammerON

    HammerON The Watchful Moderator Staff Member

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    6,570 (3.09/day)
    Thanks Received:
    3,681
    I had fun playing these two matches with a few TPU'ers:

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    cadaveca says thanks.
    Crunching for Team TPU
  10. travva

    travva New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    349 (0.15/day)
    Thanks Received:
    57
    Location:
    Hampton, VA USA
    hey fellas, this is slightly off topic so my apologies... i wonder if anyone who is a bf3 player here uses one of the 120hz lcds that are out? i absolutely love crts for playing fps and i'm curious if they're remotely the same feel or if it's a gimmick or what.
     
  11. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,730 (2.46/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    Anyone fancy co-op-ing with me? :p :p :p :p
     
  12. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.41/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    I would I haven't played cp-op but wifes on my comp :mad:
     
  13. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,730 (2.46/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    You know what to do..
     
    AlienIsGOD says thanks.
  14. RuskiSnajper

    RuskiSnajper

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    1,608 (0.75/day)
    Thanks Received:
    231
    Location:
    slovenia , europe
     
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
    AlienIsGOD, MoonPig and Wyverex say thanks.
  15. DOM

    DOM

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    7,552 (2.41/day)
    Thanks Received:
    828
    Location:
    TX, USA
    well shes off add me xxXDOMXxx
    :laugh:
     
    Last edited by a moderator: Nov 20, 2013
    MoonPig says thanks.
  16. GullyFoyle

    GullyFoyle

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1,386 (0.82/day)
    Thanks Received:
    1,428
    Location:
    Steeler Country
    I went directly from a 19" diamond vision CRT to a 22" 120Hz LCD, and it is just as good, if not better.
     
    travva says thanks.
  17. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,730 (2.46/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    Sorry, only just added you. Had to nip away :(

    Quick question people. I had Origin installed on my Storage drive (D) and Battlefield 3 installed on my Boot drive (C). This was because i didn't know you could specify locations of the games. However, it seems to stutter ALOT with this shitty SSD when i'm online, so i decided to move it. I changed the location of "Downloaded Games" in Origin's settings to "D:\Games\Origin Games" but when i restart Origin, it just say's "Battlefield 3 - Ready to download" and if i do, it downloads it to "C:\Program Files (x86)\Origin Games". Is there something i'm missing?
     
    Last edited: Nov 27, 2011
  18. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.51/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    BF3 is now $30 at Origin.

    Better grab it before it's over.
     
  19. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,730 (2.46/day)
    Thanks Received:
    886
    Location:
    Wakefield, UK
    I got mine for $19.99, new :p
     
  20. GullyFoyle

    GullyFoyle

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    1,386 (0.82/day)
    Thanks Received:
    1,428
    Location:
    Steeler Country
    New Battlefield Blog Post: Going Back to Karkand #6: Gulf of Oman gameplay, combat vehicles revealed

    New Battlefield Blog Post: How to enable Stereoscopic 3D in Battlefield 3

    BY: HBrun POSTED : Nov 26, 2011, 04:14AM

    With the latest PC update for Battlefield 3 we now support Stereoscopic 3D on supported hardware. Stereoscopic 3D adds another dimension to your gameplay and lets you experience the battlefield with added depth perception. See below for how to enable this new feature.

    [​IMG]

    We have added support for Stereoscopic 3D in the Frostbite 2 engine by rendering each frame twice (once for each eye). This gives us full control of how our game looks in 3D, and lets us create an even more visceral experience for the player. Rendering each frame twice is quite performance heavy, though, so take that into consideration if you want to play with Stereoscopic 3D enabled. To improve performance, you may want to reduce graphics quality or resolution compared to what you normally would use when playing without Stereoscopic 3D. Using a multi GPU setup will also improve performance, as each GPU can share the work load.

    NVIDIA 3D Vision technology
    NVIDIA 3D Vision is a combination of 3D Vision wireless glasses and 3D Vision Ready monitors. You can look for the 3D Vision Ready icon on your monitor, or check this page to find out if your monitor and GeForce GPU support Stereoscopic 3D.

    Enable 3D Vision by going to the NVIDIA control panel, and in the Stereoscopic 3D tab, make sure "Enable stereoscopic 3D" is set. Battlefield 3 will use the standard 3D Vision settings and hotkeys. Adjust the amount of depth effect using the scroll wheel on the 3D Vision IR emitter or by using the keyboard shortcuts. The default shortcuts are CTRL-F4 to increase the depth, and CTRL-F3 to decrease the depth. You can customize these shortcuts in the Stereoscopic 3D control panel.



    AMD HD3D
    See this page to find out if your monitor and Radeon GPU support Stereoscopic 3D.

    Enable HD3D by starting Battlefield 3 and go into the options menu. In the video options tab, change STEREOSCOPIC 3D to ON. Adjust the depth using the slider in the menu.

    [​IMG]
     
  21. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,218 (6.47/day)
    Thanks Received:
    2,388
    Location:
    Seattle, WA
  22. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,974 (12.97/day)
    Thanks Received:
    14,400
    The STOVL fighter jet is going to own. I'm really looking forward to the expansion.
     
    MxPhenom 216 says thanks.
  23. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14,064 (5.01/day)
    Thanks Received:
    2,438
    I cant wait for the classic BF2 maps. Not saying all BF3 maps are poor, but I wouldnt complain If all the BF2/BF3 servers were all locked to Gulf Of Oman or Karkand 24/7. those maps are so much better then almost all the maps on BF3. and IMO the sad thing is.... the tweaked BF2 maps are the highlight of BF3.

    even if BF2 is a little 'low-tech' compared to BF3, I can guarantee that id have a lot more fun in 1 round alone then any of the hours ive put into BF3.

    thats my personal opinion of course...
     
  24. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    10,218 (6.47/day)
    Thanks Received:
    2,388
    Location:
    Seattle, WA
    well i never really played BF2, but if all the maps are wide open out doors like Caspian Border then whats so great about it. Theres no variety there. You need some maps like Grand Bazaar where theres some heavy fire stand offs over flags to make the battle more immersive. Sometimes on Caspian Border i get bored because its either you run a marathon or you sit in a tank.
     
  25. Millennium

    Millennium

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    610 (0.18/day)
    Thanks Received:
    76
    Location:
    London, UK
    I'm really enjoying this game! 8 hours in and I'm rank 12 or so. I love picking up the decent weapons it makes a big difference.


    Also at the moment i'm addicted to the 1000 ticket conquest metro servers, they rock :) I need to train and get quick points so this suits me fine :) just no vehicle exp yet lol

    this game is so good omg. 10x better then bc2 imo
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page