1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield 3 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by TheMailMan78, Feb 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,599 (13.36/day)
    Thanks Received:
    13,988
    Nice fix. Lol. I'm glad it's my fault. :D
  2. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    It has to do with the stupid admin permissions in the OS that Origin uses. They had a "South African Engineer" fix for it a while back but that broke the last update. If you can find a better way post it up man.
  3. cadaveca

    cadaveca My name is Dave

    Joined:
    Apr 10, 2006
    Messages:
    13,865 (4.53/day)
    Thanks Received:
    6,936
    Location:
    Edmonton, Alberta
    but why are YOU the one with the problem, and seemingly not many else?


    Triptex showed me an interesting thing about lagging perforamnce, and how it might be drivers, for AMD users.

    Different system configs, different problems. Me, I haz none, really.


    Mind you ,I guess I might be easy to please.
  4. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    There was a ton of people bitching on the EA forums a while back about this. They posted the fix and then broke it with the last update thus brining back the lag. I use NVIDIA and had this issue BEFORE I rebuilt. Now its smooth as butter (knocks on wood).
  5. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,599 (13.36/day)
    Thanks Received:
    13,988
    Where are these "hidden" folders? AppData folder? ProgramData?

    What files in the registry need to be "cleaned"?
  6. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    App data I belive. You would have too look around. As for the registry entries I never messed with it.
  7. erocker

    erocker Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    39,599 (13.36/day)
    Thanks Received:
    13,988
    But is this step necessary for the game to work correctly? I wonder if EA/Dice have a hand in making AMD drivers? The similarities are astonishing!:rolleyes:
  8. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    Well when I uninstalled Origin and reinstalled it, the damn app still had the admin settings I applied from the first "fix" as the preferences were never removed from the registry.......yeah so when you unistall Origin it leaves shit all over. My hate for EA/DICE installers runs pretty deep now because of this.
  9. Bow

    Bow

    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    2,372 (1.07/day)
    Thanks Received:
    950
    Location:
    Way Upstate New York
    When I get home from work going to blow the dust off mine and reinstall it.
    Crunching for Team TPU
  10. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    I share the same ideas as dave. My OS install is closing in on 3 years old and I don't see much issues except with origin and that is not OS issues. When I launch 2142 from origin it asks me to authenticate it to my EA account... WTF so I enter my information and it says its unavailable. It has done this since I purchased 2142 and I think I got it to work a couple of times by going to the game directory and launching it without origin.
    Crunching for Team TPU
  11. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,936 (7.92/day)
    Thanks Received:
    7,509
    I never said its the OS. As a matter of fact I made the mistake of thinking I had an OS problem thus the reinstall. It was stupid of me. Its an Origin issue with its admin rights in the OS. Its an Origin issue.....ITS AN ORIGIN ISSUE, SAVVY?!
  12. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    I'm still not having any of these issues. Must be the weekly reimage of windows.
  13. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    Origin/EA as a downloader/software distro is painfully bad. Having multiple logins for multiple games has gotten the system all messed up. The battlefield PC series, I have an account for each one and it sux. I wished they could atleast merge it with your origin account so you have one log in for ALL games BF related.
    Crunching for Team TPU
  14. cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    20,668 (6.98/day)
    Thanks Received:
    2,981
    Location:
    some AF base
    My post was meant as a joke.
  15. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,766 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,609
    I had them merge all of mine to my new account, took a couple of minutes total.
  16. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,124 (1.55/day)
    Thanks Received:
    575
  17. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    OK after over 2 years of nagging EA finally posted on how to change your BF2/BF2142 password! It sounds so stupid but you must go to POGO.com and log into the account. once in you change the password and it will change in game............ WTH ea ........ WTH
    Crunching for Team TPU
  18. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,919 (6.80/day)
    Thanks Received:
    2,200
    Location:
    Seattle, WA
    um no. you can do it in origin now.
  19. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,660 (3.05/day)
    Thanks Received:
    1,767
    Location:
    Chicago
    Yeah I still have yet to complete that one asking for two. Think gonna try again on AK Rush which I have been playing anyway the last few days. Partly for that 10 MCOM assign and partly for a change of pace.

    On that note, kind of surprised the Gunship is allowed in Rush with all the enemies in such a tighter area. Guys are easily getting 100+ kills. One dude even said it felt cheap. Being closer, it is easier to lock on to it and stuff as well as hit in general but still...

    Wow.
    Last edited: Oct 2, 2012
  20. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    Umm were?
    Crunching for Team TPU
  21. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,766 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,609
    Origin Help, Live Chat.
  22. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    Yea thats a hassle, I have tried three times tonight each time the window randomly closes or the advisor pops in but I cannot type due to the waiting in queue box is still up.

    This is my whole issue! when I start BF2142 I get this and its an endless loop

    [​IMG]

    When I try live help... WTF EA/Origin. as you can see the person is trying to contact me but stupid wait screen is stuck on top.

    [​IMG]
    Crunching for Team TPU
  23. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,766 (2.03/day)
    Thanks Received:
    1,609
    That would piss me off. The only thing that would make feel better would be running over my neighbor's cat.
  24. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,551 (10.20/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Location:
    Chatsworth, GA
    HAHAHA, I found the OFFICIAL ea BF2142 1.51 patch and I torrented the original ISO so I will try to bypass origin all together. Sad I have to go to these extremes to play a 10$ game
    Crunching for Team TPU
  25. MxPhenom 216

    MxPhenom 216 Corsair Fanboy

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    9,919 (6.80/day)
    Thanks Received:
    2,200
    Location:
    Seattle, WA
    Really brandon?

    Click Change Origin ID

    [​IMG]

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page