1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.84/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    i couldnt find a pci bracket for it and I move my pc often so it kept falling out lol
     
  2. Marineborn

    Marineborn New Member

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Messages:
    2,144 (1.03/day)
    Thanks Received:
    312
    oh and duct tape wasnt a option huh! you think im joking. lol
     
  3. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,278 (1.33/day)
    Thanks Received:
    401
    Location:
    Idaho
    I've have been doing great tonight and brought .48 up to .51, Life is good for the oldman.
     
    Last edited: Apr 4, 2010
  4. Crusader

    Crusader New Member

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    458 (0.22/day)
    Thanks Received:
    64
    Location:
    Victoria, Australia
    I've gotten two black screens while playing this.. black screen for few seconds then nothing from monitor... GPU issue? Only game it's happening to so far - also only intensive graphical game I've been playing in a while. Rather annoying, anyone else having similar issues or is it just me? :\
     
  5. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,056 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    For real, I haven't noticed any loading issues, then again I got a fast net onnection and a SSD:D:D:D:D:D:laugh::laugh::laugh:
     
  6. computertechy

    computertechy New Member

    Joined:
    Apr 3, 2006
    Messages:
    828 (0.27/day)
    Thanks Received:
    177
    Location:
    UK, Brighton
    loving this game to bits atm. here are some server's for the uk people(all are also welcome but watch ur ping hehe)

    we are also recruiting active player's who are interested in fun but who also want to play matches. see sig

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,279 (11.59/day)
    Thanks Received:
    9,563
    i load faster than most of my friends/squadmates, but its clear some people are way ahead - and it was mentioned in some 'upcoming' patch notes a week or two back that ATI players loaded slower, and it would be fixed.
     
  8. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,056 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    I see, its weird how a video card brand can cause loading issues, but thats software related of course:cool:
     
  9. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,279 (11.59/day)
    Thanks Received:
    9,563
    only thing that comes to mind for me, is that DX11/10.1 loads slower than 9.0/10.0, and they're optimising that in the patch.
     
    Lionheart says thanks.
  10. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,056 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    ok that makes sense now:toast:

    Are these stats any good guys?:twitch:[​IMG]
     
  11. Gzero New Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    718 (0.21/day)
    Thanks Received:
    52
    Location:
    Scotland
    Totally depends on whether you have been playing with team mates (people you play regularly with on vent/ts) or that was completely acquired through online lone wolf skillz.
     
  12. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,056 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Lone wolf, I have no friends on BFBC2:cry::cry::cry:
     
  13. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,606 (10.05/day)
    Thanks Received:
    6,102
    Location:
    Chatsworth, GA
    you main goal in the game is maxing out ALL classes which doesnt take until lvl 23-25 if you do it right. then after that you can play ANY class ANY time you want will ALL weapons!!!!
     
    Lionheart says thanks.
    Crunching for Team TPU
  14. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,056 (1.73/day)
    Thanks Received:
    810
    Location:
    Milky Way Galaxy
    Ok I see, Battlefiled 1943 and this one are my first ones to actually take seriously so Im kinda new to the stats:toast:
     
  15. OnBoard

    OnBoard New Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Messages:
    3,044 (1.04/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Finland
    Any 5770 users, can you run high? I'll be downgrading to the red side next week :) (wanted something cooler for the summer). Crossfire could be fun first time ever too and then I'd be back to same wattage as now :D
     
  16. 1Kurgan1

    1Kurgan1 The Knife in your Back

    Joined:
    Dec 8, 2008
    Messages:
    10,324 (4.86/day)
    Thanks Received:
    2,371
    Location:
    Duluth, Minnesota
    I did the exact opposite, I finally unlocked the last of the full kits at rank 29 :p
     
  17. douglatins

    douglatins

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    2,869 (1.23/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    Brasil
    About loading times, its crazy i sometimes just enter the game and there are people already bombing the MCOMs.

    I had every weapon in rank 24 i think, maybe lower dont remember
     
  18. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    13,767 (5.06/day)
    Thanks Received:
    2,305
    depends how optimised DX11 is - Even with these overclocked 4870s i still get the occasional slow down but usually right at the end when it plays the FMV sequence & the jets roar in & blows some shit up -then my 4870s are like wtfbbq-q-q-q-q-q
     
  19. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.93/day)
    Thanks Received:
    330
    Still getting the bloody horizontal gray lines in Xfire mode.:confused:
    I think I have narrowed down the problem to in game MSAA.
    In a game AF is also 100% broken so to get full x16 full scene AF you have to force it via CCC, and that has 0% performance loss - which is a bit odd but thats how it is.
     
  20. OnBoard

    OnBoard New Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Messages:
    3,044 (1.04/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Finland
    So that would be on DX10? Now I keep details medium and else on high and no slowdowns. Jets are no problem, but large maps like panama went laggy with high details. So maybe it's a bit much to expect weaker card to do better :)

    Eew, don't say something like that when I'm thinking crossfire :) Don't really want artifacts as I've had none so far in the game. Maybe R9 helps that should be out next week.

    On another note, finally got the stationary weapon pin and with it new insignia.
    [​IMG]
     
  21. ShiBDiB

    ShiBDiB

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    4,084 (1.80/day)
    Thanks Received:
    763
    Location:
    Clifton Park, NY
  22. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.93/day)
    Thanks Received:
    330
    I tried to post a screen cap, but paint just caps a white pic:confused:

    Ill figure a way to get a picture posted.
     
  23. SK-1

    SK-1

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    3,200 (0.93/day)
    Thanks Received:
    330
    With AI disabled. No lines but little square blocks (only in certain situations) and crappy bad, low FPS performance.
    [​IMG]

    With AI enabled. Blocks and gray lines (almost all of the time) but excellent (100+fps) performance.
    Rarely, if ever, drops below 60 fps.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Single card is no problems.

    So far this is the ONLY game I've experienced any Xfire issues. But, ironically enough, this is one of the few games that Xfire actually benefits my system :banghead::banghead:
     
  24. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.84/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    you have every in-game setting to the absolute max?
     
  25. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,923 (2.51/day)
    Thanks Received:
    1,493
    same problem. 2x 5850s.
     
    SK-1 says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page