1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.11/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    copenhagen69 and digibucc say thanks.
    Crunching for Team TPU
  2. epicfail

    epicfail New Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    496 (0.23/day)
    Thanks Received:
    51
    Location:
    Manitoba, Canada
    or you could just press m :p and get a big map and then you can see motion mine radiuses. fail on designers part IMO
    or c4 which apparently looks alot like claymore picture below is the claymore.
    [​IMG]
     
  3. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    actually i don't see the word heat at all, i just see the flashing box. i have only seen the word heat in the one after the gustav, and in the tank/chopper
     
  4. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.11/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    OK hold on ill join a server with fraps on and take a screenie
     
    copenhagen69 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  5. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    you don't have to go through all that, but thank :)
     
  6. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,139 (0.68/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Indiana
    haven't played much the past 5 days or so... if AT&T has their act together I should be on tonight... I just can't take 300+ ping for too long.
     
  7. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.11/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    On my screen it goes from heat to the distance on and off when it is LOCKED on

    [​IMG]
     
    digibucc, Loosenut and copenhagen69 say thanks.
    Crunching for Team TPU
  8. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
  9. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    18,583 (10.11/day)
    Thanks Received:
    6,090
    Location:
    Chatsworth, GA
    yea i couldnt figure out how to lock on til i read about it in the BC2 forums over on EA

    BTW i blew that stupid guy right out of that vehicle AFTER i took that screenie :)
     
    digibucc says thanks.
    Crunching for Team TPU
  10. copenhagen69

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    3,926 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,243
    Location:
    USA
    does it do anymore damage when locked on instead of just shooting it?
     
  11. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,141 (4.06/day)
    Thanks Received:
    2,781
    Location:
    04578
    WOW now i know why most medics and assualt suck at there rolls almost everyone and there mom uses red dot sights well its nice to know if i use that addon i can use medkits or ammo kits awesome thankfully i use a shotgun at all times but its still relatively stupid seems to me that all these crap addons are for is to help CoD players get adjusted i think im gonna head back to BF2 soon at least theres none of this foolishness

    btw for those intrested im on kurgans server by myself bored
     
  12. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,922 (2.53/day)
    Thanks Received:
    1,493
    i don't believe so, i think it just gives you a better chance to hit.
     
  13. warup89

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    1,124 (0.36/day)
    Thanks Received:
    102
    Location:
    FL
    Does the red doth sight makes the gun more accurate? I thought it was just another type of sight. I use it because i like the sight, not because it makes my gun more accurate. If that's the case ill be using Iron sights more often. I love the challenge, that's why i barely ever touch the medic...too easy [and hes goofy looking] :p
     
  14. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,141 (4.06/day)
    Thanks Received:
    2,781
    Location:
    04578
    well im medic 99% of time using a shotgun so i dont get a red dot sight period where as 99% of players can still use it

    i unlocked lighter armor and red dot sight but i have to give up my kits advantages

    ie for medic if u want red dot sight you have to give up your med kit so basically your no longer a medic you give up what your class's job is to try and be rambo. overall its a bunch of crap seems to me this game is just MW2 without the boosters and retarded warheads. ive only seen 2 medics do there job in game one of them was DannibusX and thats the only name i remember.

    I think i might go back to BF2 at least there my kit has a use

    i loved support in BF2 the lmg wasnt great but it was usefull ppl know how to play there roll in BC2 i just see rambo types using medic and they cant be bothered to revive there own teammates
     
  15. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,702 (1.51/day)
    Thanks Received:
    295
    The difference is that the Saiga is more accurate. I find that when I get headshotted from half the map away with a slug round from a SPAS12...I call BS. The SPAS is NOT that accurate regardless of Sabot Shells. If I shoot a guy with a G3 and Die from a
    SPAS.......hacker.
     
  16. Killer_Rubber_Ducky

    Killer_Rubber_Ducky

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,702 (1.51/day)
    Thanks Received:
    295
    It is similar to a .30-06. It is actually a 7.62mmx51mm round. The M60 is LMG, it is NOT that accurate.
     
  17. DannibusX

    DannibusX

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    2,527 (1.36/day)
    Thanks Received:
    979
    Location:
    United States
    I've been having a lot of fun playing on Kurgans server over the weekend, I saw a lot of shenanigans this weekend though.

    I hopped in a Humvee with a guy and he drove straight across the map and into the enemy base. People base-raping, stuff like that. I shot a few people with 40mm quite a few times and they didn't go down, but I say thats my extremely effective lack of skill.

    7.62x51mm is to .308Win as 5.56x45mm is to .223Rem

    Miltary powder and shell casings are the difference.

    Edit: As an additional note. The operating pressures between military and civilian ammunition is a key factor. You never want to shoot a 5.56 round out of a gun chambered in .223. Bad nasty things will happen. I assume the same between 7.62x51 and .308
     
    Last edited: Apr 5, 2010
  18. copenhagen69

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    3,926 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,243
    Location:
    USA
    whats the best shotgun?
    I dont have slugs yet with them so its hard for me to like them haha
     
  19. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.55/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    The tracking dart is basically a becon. The RPG fired by the Carl Gust and RPG-7 will lock on to it and hunt it down. There are some things to remember about this though.

    1. Target Visible: The lock is semi-automated. If you are looking down the sight at a target the red box around it will be solid. Once it starts blinking the missile is locked on and you can fire at will. The projectile will auto-correct course as needed to hit target.

    2. Target not Visible: There actual is no real need to lock onto the target via the sight. Once fired, any missile from the Carl or R-7 will lock onto the nearest tracking dart to it, not you. This takes some time, so the more distance the better.

    This is how I gather it from testing. This is why you can tracking dart something and still have missiles miss at close range. At long range it is almost impossible to miss a tracking dart target.
     
  20. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,141 (4.06/day)
    Thanks Received:
    2,781
    Location:
    04578
    well i now have the texture flicker issue in BC2 to such and extent ive uninstalled the game at this point

    ive had enough if you guys still play BF2 im xCRAZYEYESxREAPER im going to back to that game till BC2 gets fixed
     
  21. warup89

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    1,124 (0.36/day)
    Thanks Received:
    102
    Location:
    FL
    sucks man, i have such flickering issue too. But i gotten used to it, I started missing bf2 & 2142 so im gonna re-install them again. Im afraid i lost all of my jet/heli skills though ><
     
  22. ZenZimZaliben

    ZenZimZaliben

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    2,563 (0.74/day)
    Thanks Received:
    528
    IMO the Sagia or however you spell..the semiauto 20 gauge.. is the best. I am 2 gold away from plat star on it.
     
  23. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,886 (1.45/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    when are they going to fix the damn team balancing?? thats one of the biggest issues i have
     
  24. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,667 (3.03/day)
    Thanks Received:
    1,773
    Location:
    Chicago
    Next server version R9, supposed to release this week.

    Tried Forgotten Hope 2 for BF2?
     
  25. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,141 (4.06/day)
    Thanks Received:
    2,781
    Location:
    04578
    http://www.youtube.com/watch?v=YBmZDb-2wUg

    thats what my flickering issue looks like but multiply it x2 it looks far worse then that on my screen and its constant tried game reinstall and driver reinstall everything else runs fine but BC2 the games to buggy for me to keep wasting my time on thank god i didnt pay for it and i got it as a gift instead

    not to mention i cannot play the game PERIOD in dx10 or dx11 im forced to run dx9 to even play the damn thing someone wake me up once they fix the issues on this list

    http://forums.electronicarts.co.uk/...y-2-pc/978641-reported-issues-noted-dice.html
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page