1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,496 (2.53/day)
    Thanks Received:
    3,104
    Location:
    Statesville, NC
    I'm @ 78%.. I hope to play some tonight and see everyone on the battlefield! :toast:
     
    Crunching for Team TPU
  2. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    EA online is down.... we wait :(
     
  3. AphexDreamer

    AphexDreamer

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    7,250 (2.55/day)
    Thanks Received:
    956
    Location:
    C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
    Got one CTD during SP just now. Lil frustrating how they spawn in front of you and kill you instantly without warning. I'm going to sleep a bit and continue when I wake up. Overall a real solid game.
     
  4. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.46/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    Yeah, this game is seriously kickbutt. But my head is kicking my brain, I need to get some sleep, see you guys tomorrow...
     
  5. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.68/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    the single player is alot of fun while they sort these minor issues out.
     
  6. blkhogan

    blkhogan New Member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    2,315 (0.83/day)
    Thanks Received:
    648
    Location:
    If I told u.. I'd have to kill u
    +1 Thats what I have been doing this evening, I dont even really try the online part for the first few days. Give it till this weekend all the bugs should start working their way out.
     
  7. Nick89

    Nick89

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    1,742 (0.54/day)
    Thanks Received:
    176
    Location:
    The Nevada Wasteland
    When I click to join our server in my favorites or in the main server browser or on any other server for that matter nothing happens.

    A little box pops up for 3 seconds that says please wait and then disappears. AND NOTHING HAPPENS

    I cant join any servers because the F$%^&ng USER INTERFACE DOESN'T WORK.\



    NOW theres a cool new feature to close the game!!! Just double click on any server and watch your game close!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITS SO AWESOME...........bullet in head.
     
  8. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,677 (4.47/day)
    Thanks Received:
    3,497
    yea they are working on it. give it some time.
     
    Nick89 says thanks.
  9. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    they're having problems, EA/DICE are working on it.
    I said it's down, and we wait like 5 posts before yours.
    i know it sucks, believe me... but it's not a broken game or just you experiencing it.
     
  10. Ejjman1 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    94 (0.05/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Montana
    Why does it say 28/32 players in the server then?


    Thanks for clearing this up, I can actually study while I wait for this..
     
  11. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    because rather than wait they keep joining and crashing 2 mins later
    none of us can getting a working game for more than a few minutes

    but it is launch of a massive title, multiplayer focused.
    it's not out of the ordinary, and they have confirmed they know of the issues and are working on them.
     
  12. Nick89

    Nick89

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    1,742 (0.54/day)
    Thanks Received:
    176
    Location:
    The Nevada Wasteland
    what was that beta thing for again? I cant remember what we use betas for again, its right on the tip of my brain.........OH thats right we use betas to make sure there are no GAME PLAY CRIPPLING BUGS in the game before it is released........
     
  13. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    beta was minuscule compared to this.
    we would have never gotten 8 hours earlier in the day if beta hadn't gotten it that far.
    there are thousands of people trying to log into EAs authentication servers at once

    They are working on it.

    it sounds as though you have never played a massive game on release. there are issues, it happens.
    I am just as upset, it's just complaining at us doesn't help anything.
     
  14. Nick89

    Nick89

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    1,742 (0.54/day)
    Thanks Received:
    176
    Location:
    The Nevada Wasteland
    This always happens when Battlefield games first come out. I remember how bad BF2 was when it first came out took them four patches to fix it.............
     
  15. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,892 (1.33/day)
    Thanks Received:
    405
    Location:
    vermont
    honestly mines not even done downloading it because steam is retarded and didnt allow preload. but anyways, if EA was not ready for the sheer amount of people that were going to be online playing this game they are morons. this game really is "one of the most anticipated games of 2010 on ANY platform" and E F###ingA wasnt ready?? he's right WHY WAS THERE A DAMN BETA?!?!?
     
  16. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.68/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    yeah man.. i dont doubt this dev team at all.. after seeing what theyve put into it I can't imagine how it will be once they actually release a patch or two...

    on SP i was getting some messed up images while in the boat... looked like the boat was under water slighly... little things here and there that im sure will get fixed..

    all in all.. this is possibly the best $50 Ive spent on a game in the past 1.5 years.

    only one that tops it is TF2 @ $14.99
     
    1Kurgan1 says thanks.
  17. Ejjman1 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    94 (0.05/day)
    Thanks Received:
    3
    Location:
    Montana
    Can OP add me to list?


    IGN: Ejjman1

    Most played: Medic
     
  18. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    it's not a matter of "being ready"

    there is no way to know how code will run with that many people at once, until it happens.
    then they fix the breaks, and all is well.

    seriously, this is the way it goes.

    the problem is, EA makes everyone authenticate with them first, and not just the server itself.

    they already control who can host , they should have kept the security at one layer.
     
  19. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    13,677 (4.47/day)
    Thanks Received:
    3,497
    this game is epic. give it time.
     
    shevanel says thanks.
  20. digibucc

    digibucc

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    4,966 (2.32/day)
    Thanks Received:
    1,516
    that's an understatement ;)
     
    shevanel says thanks.
  21. Nick89

    Nick89

    Joined:
    Jun 1, 2006
    Messages:
    1,742 (0.54/day)
    Thanks Received:
    176
    Location:
    The Nevada Wasteland
    I know its epic thats why I'm pissed I cant play it!:(
     
    ArmoredCavalry and digibucc say thanks.
  22. ArmoredCavalry

    ArmoredCavalry New Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    617 (0.23/day)
    Thanks Received:
    71
    Location:
    Ohio
    Yeah, it won't let me connect to any servers either. Oh well, I should sleep anyhow. :eek:

    On a side note, I had played the Singleplayer pre-patch and there were many stutters and areas of low framerates.

    Now after patching, holy crap..... 0_o I have all max settings w/ 8xAA and 16xAF, DX11, and I'm getting frame rates 60+, consistently.
     
  23. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,512 (2.85/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    Dallas, Texas
    I probably should do work now... No, going to beat SP.
     
  24. shevanel

    shevanel New Member

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    3,479 (1.68/day)
    Thanks Received:
    406
    Location:
    Leesburg, FL
    I just finished the tank mission part and entering the village now i hope its not almost over :(
     
  25. OnBoard

    OnBoard New Member

    Joined:
    Sep 16, 2006
    Messages:
    3,044 (0.98/day)
    Thanks Received:
    379
    Location:
    Finland
    Last edited: Mar 3, 2010

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page