1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. burtram

    burtram

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    594 (0.22/day)
    Thanks Received:
    227
    I hate time warner so much. Internet has gone down every single day this week, at least once... and I keep lagging out of servers and losing connection. Walking through walls, teleporting back to where I just ran from and dying... ugh... just not worth the headache... maybe I'll wait till next week to try playing again.. this is just retarded at this point.
     
  2. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.31/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Needed to post because I unsubscribe.
     
  3. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    You can subscribe without posting under the Thread tools you know. Just saying.
     
  4. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,584 (1.51/day)
    Thanks Received:
    533
    Location:
    California
    He wanted to be noticed.
     
    TRIPTEX_CAN says thanks.
  5. TRIPTEX_CAN

    TRIPTEX_CAN

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    3,305 (1.31/day)
    Thanks Received:
    723
    Location:
    BC.CAN
    Don't have to be such a jerk about it. Give a guy a break.
     
  6. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Well I'm gonna be ready to go this weekend. I have all the games I currently play back on the new machine. Though I backed up
    Homefront on Steam just to find out after loading the game it doesn't save your campaign when you do that. Oh well from what
    I hear it way short anyway so I'll jump on and finish it up some night.

    update: Maybe not until Saturday Night. I am having problems gettin Metro to play in DX 11 with the steam version.
    Any one have that problem with Metro ?
     
    Last edited: Apr 23, 2011
  7. Spaceman Spiff

    Spaceman Spiff

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    639 (0.22/day)
    Thanks Received:
    130
    Can't run it in DX11 here. But I have retail version, that I uh....borrowed from a friend to test with. And it gives me an error for not having SP2 Vista installed. Im only on SP1.
     
  8. dank1983man420

    dank1983man420

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    506 (0.21/day)
    Thanks Received:
    185
    Location:
    Near Chicago, IL
    Crunching for Team TPU
  9. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,565 (11.40/day)
    Thanks Received:
    9,836
    well duh. you dont have DX11 installed, most likely.
     
  10. Spaceman Spiff

    Spaceman Spiff

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    639 (0.22/day)
    Thanks Received:
    130
    Yeah I know. Even Everest shows me DX10.1 and SP1. I'm a little lazy..
     
  11. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Got 11 working. Updated to SP2 reloaded Catalyst and did another update. Pain in the butt for a $10 game,
    but it does have sweet graphic. Gonna run BFBC 2 at the highest setting tonight and see how it handles it.
     
  12. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.92/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Who's playing?
     
  13. Spaceman Spiff

    Spaceman Spiff

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    639 (0.22/day)
    Thanks Received:
    130
    Tryin to join up with Idaho but he was in a full server. Im getting kicked for PB timeouts, just installed Win7 today.


    Nobody playin anymore?
     
    Last edited: Apr 24, 2011
  14. TheLaughingMan

    TheLaughingMan

    Joined:
    May 7, 2009
    Messages:
    4,998 (2.43/day)
    Thanks Received:
    1,291
    Location:
    Marietta, GA USA
    No, people play daily. Portal 2 distracted a lot of people. Plus it is a holiday. People are with their families and stuff.
     
  15. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Nope zIm on and I keep etting kicked for to high a ping. FFFFUCK !
     
  16. Spaceman Spiff

    Spaceman Spiff

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    639 (0.22/day)
    Thanks Received:
    130
    Sorry man, I hard locked. Pushin my 6970 to 1ghz core :)

    I'm still playing now.
     
  17. boise49ers

    boise49ers

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    3,286 (1.28/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Idaho
    Oh I'm pissed I built a new machine and now I keep getting kickeed becuase my pings to high. I usually figure out the problem but WTF I ugarde and suffer. Fucking Terchnology !
     
  18. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,565 (11.40/day)
    Thanks Received:
    9,836
    new hardware wont increase your ping. the problem lies on your network.
     
  19. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,837 (1.94/day)
    Thanks Received:
    1,664
    Fun night with some TPUers, and a happy late Bday to Wrigley. Also saw Idaho twice for a couple of seconds, and Spiff gave it to me hard, must have killed me 75 times. And my punkbuster is foobar, got kicked twice, so going to run setup now.
     
  20. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,678 (2.92/day)
    Thanks Received:
    1,776
    Location:
    Chicago
    Thanks man! Yeah Idaho got some connect issues? Run pbsetup for starters.

    Here's a shot from yesterday. Heavy Metal--all repairs on one tank (joined round late):

    [​IMG]
     
  21. Wile E

    Wile E Power User

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    24,324 (8.08/day)
    Thanks Received:
    3,778
    Correction, new hardware won't increase your ping, unless it's faulty.
     
  22. 7.62

    7.62 New Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    313 (0.15/day)
    Thanks Received:
    31
    Location:
    Mt Buller, Victoria
    Hi all

    I have been playing this game since release using my Logitech Z-680 5.1 speaker setup. I have now bought a set of G35 headphones, and Im wondering what the best sound settings are for this unit?
     
  23. Rado D

    Rado D

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    496 (0.30/day)
    Thanks Received:
    46
    Location:
    Portsmouth,UK
    Im there too!! LOL also joined later,nearly the end,didnt go well for me in this round.that server is full of clan members.You didnt notice my chat message,but my second death was from your carl gustaf LOL..once again,you left suddenly in second round,that was much more succesful for me.

    EDIT: we are in the same team,cos later I was autobalanced
    EDIT:2 LOL actually this is the first round I joined shortly before its end..you killed me in second,then you've left shortly.
     
  24. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    42,565 (11.40/day)
    Thanks Received:
    9,836
    even then it has to be networking related hardware. a faulty monitor wont cause your ping to go up. an unstable OC wont make your ping go up. etc.
     
  25. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,158 (0.65/day)
    Thanks Received:
    294
    Location:
    Indiana

    yep, portal distracted me, and now school is distracting me, only one week to finals (and work decided to give me extra hours, the bastards)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page