1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Battlefield Bad Company 2 Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by 1Kurgan1, Jan 23, 2010.

  1. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    meh seems its not the first time theyve banned good players id just avoid the server seems there banning ppl that do better then the clan does.
  2. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,730 (2.06/day)
    Thanks Received:
    1,596
    That would be a shame. I have long been a fan of the Turd servers. Maybe now I'm in the clear. Odd, though, since I have had plenty of good games on that server.
  3. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    gonna try and get on at 9pm with Highway and JrRacingfan lets see some more faces.
  4. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,730 (2.06/day)
    Thanks Received:
    1,596
    Got some more feedback. Like I said, the Turd servers are pretty good.

    [quote="OzumSage" post=1341]i see now what the problem is and it is our fault. arica harbor is supposed to be 500 tick, but in the startup file we made a mistake in the variable to use. it is running at about 900 tick. i bet you got caught with a max kills we have set. we have fixed this and will be adjusted at the next server restart. for now we have set the max kills higher to accomodate arica harbor until the server restarts early tomorrow morning.

    we are sorry and appreciate you bringing this to our attention. :blush: :oops:[/quote]
  5. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Yo a timezone would be helpful and shit. :D
    crazyeyesreaper says thanks.
  6. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    uh TPU time zone herp derp East coast herp derp lol

    not to be an ass tho if you looked at my location under my avatar and google that you would have an answer sorry bud just busting your balls
  7. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,730 (2.06/day)
    Thanks Received:
    1,596
    Hummm. First thing you learn when you google that zip is there are 13 registered sex offenders.:laugh::laugh:
    Black Haru and Mussels say thanks.
  8. Corduroy_Jr

    Corduroy_Jr New Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    1,102 (0.64/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    barrie ont
    actually i took it back the tech guys did some diagnostic test on it which took a day and found out it was defective, so Monday some time i have to wait for one pick it up, hopefully this card is not a dud this time around, and for the record its a 8800gts 512mb, not a 8800gt lmo
  9. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    LOL why the hell isn't location listed in your posts there like it is for mine? You actually expect me to dig into your profile then Goggle a fucking Zip? Whatever.
  10. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    zip code for me is right under my avatar.... or it should be just lists the area code just above post count... unless its not showing up
  11. Wrigleyvillain

    Wrigleyvillain PTFO or GTFO

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    7,644 (3.10/day)
    Thanks Received:
    1,763
    Location:
    Chicago
    Oh yeah. I guess that didn't register with me as I didn't know there were any zips starting with zero. NYC starts with one and I just always figured the system began there I guess.
    crazyeyesreaper says thanks.
  12. mastrdrver

    mastrdrver

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    3,101 (1.58/day)
    Thanks Received:
    562
    I never had this problem about a year ago even with two cards. I did noticed that leaving AA down fixes most of it though larger maps like Heavy Metal still has problems.

    I just hope it is not a problem in BF3 because I'm going to lose it then.
  13. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    yea it will piss me off as well but then Dice has stopped working on BC2 so its to be expected its there Call Of Duty esque series.. BF3 pure and simple should see alot of dev time
  14. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,944 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,365
    my guess is that its an in-game mechanism to reduce the memory footprint and reduce/prevent crashing when it hits the 2GB address space wall in 32 bit OS.

    iirc, BF3 will be DX11 only - so they'll be able to optimise that codepath a lot better and fix things like this, should they choose to do so.
  15. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,126 (4.19/day)
    Thanks Received:
    2,742
    Location:
    04578
    well DX10 / DX11 no DX9 which is probably why as windows xp = gpu memory mirrored in system memory so thats probably an issue when trying to build an engine.
  16. raptori

    raptori

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Messages:
    634 (0.27/day)
    Thanks Received:
    62
    do anybody notice performance drop in BFBC2 lately ... nothing wrong with other games,
    I heard its the PB client maybe lag although the ping is good
  17. Volkszorn88

    Volkszorn88

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,190 (0.81/day)
    Thanks Received:
    312
    Nope, still getting 100+ fps @ 1920x1080 w/ everything turned on
  18. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,857 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,417
    DX11 only? Link?
  19. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,944 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,365
    DX11 engine, with support for 10/10.1 with disabled features. its been discussed a fair bit, just not in this thread. Technically its all rumour til the game comes out, but its not a surprising move for them to pull.
  20. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,857 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,417
    I highly doubt it. It will have DX11 support no doubt but it will scale down to DX9. This is going on consoles AND going against CoD. They need to make it open to as many people as possible.....however I hope I'm wrong ;)
  21. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    41,944 (11.76/day)
    Thanks Received:
    9,365
    remember that PC in this game is going to have bigger maps, more player support etc on PC - they ARE making the PC game different, and not just identical clones on each platform, with combined bugs because of it.
  22. Black Haru

    Black Haru

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    1,136 (0.71/day)
    Thanks Received:
    284
    Location:
    Indiana
    I do remember quite a lot of talks about bf3 not supporting dx9. I thought they were confirmed, but could've just been rumors.
  23. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    20,857 (8.03/day)
    Thanks Received:
    7,417
    Well I hope you guys are right.
  24. dank1983man420

    dank1983man420

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    496 (0.22/day)
    Thanks Received:
    171
    Location:
    Near Chicago, IL
    Crunching for Team TPU
  25. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    3,881 (2.63/day)
    Thanks Received:
    572
    Location:
    UK
    How many disabled features, it'll still be better then BC2 for us DX 10 people won't it? I'm just imagining no tessalation/lower post proccesing

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page