1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

best settings for me in bf2?

Discussion in 'Games' started by karolpl2004, Mar 21, 2006.

  1. karolpl2004

    karolpl2004

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    652 (0.20/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Chicago
    i would just like to find out what you think are the best settings for me in battlefield 2. im running a amd 3000+, 1.5gb ram, and a ati all in wonder 9800 pro.
     
  2. xdaxxchampxx New Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    84 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    probably would run on high setting with aa and dynamix shadows turned off
     
  3. =CDU=Above New Member

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    How about setting it on your desk and using it as a drink coaster. I do.
     
  4. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,281 (1.18/day)
    Thanks Received:
    718
    Location:
    Little Rock, USA
    What was the point of that post? If you don't have anything usefull to say then don't say it.

    Karolpl2004 you might be able to scrape 2x AA depending on what resolution you have the game set at (at least 1024x768). I suggest Taking the basic settings Xdaxx gave you and toying around with them until you find what you like best.
     
  5. karolpl2004

    karolpl2004

    Joined:
    Dec 2, 2005
    Messages:
    652 (0.20/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Chicago
    thanks guys, and also i agree with polaris, =CDU=Above if you have to say something, make it useful.
     
  6. infrared New Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    3,307 (0.94/day)
    Thanks Received:
    183
    Location:
    Southampton, UK
    Does anyone know why dynamic shadows are all pixilated? It's been the same on both ati cards i'ved tried. Is it an nVidia feature?
     
  7. =CDU=Above New Member

    Joined:
    Mar 21, 2006
    Messages:
    3 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Just a dry joke man take it easy.

    Tough crowd.
     
  8. Polaris573

    Polaris573 Senior Moderator

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    4,281 (1.18/day)
    Thanks Received:
    718
    Location:
    Little Rock, USA
    I have no idea either. I've wondered the same thing, it's been like that on all my cards too. Nvidia and ATI.
     
  9. infrared New Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    3,307 (0.94/day)
    Thanks Received:
    183
    Location:
    Southampton, UK
    hmm, that sucks :( Dynamic lighting works fine, but dynamic shadows is the only option turned off at the mo :D

    btw, where's the option for AF? i wanna set 16xAF, 6xAA, but can't find the AF option :( I'll have a look in tweakguides.com, there's probably a way to enable it by modding the game files.
     
  10. xdaxxchampxx New Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    84 (0.03/day)
    Thanks Received:
    0
    i read around about this dynamic shadows problem and seems it has been around since BF2 came out and it affected all cards but nvidia released new drivers to fix this. I wish ati would also fix this in there drivers since they look like crap even on my new card :banghead:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page