1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

BF3 Browser Utility

Discussion in 'Programming & Webmastering' started by Mindweaver, Feb 10, 2012.

  1. Wyverex

    Wyverex

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    282 (0.15/day)
    Thanks Received:
    80
    Location:
    Zagreb, Croatia
    good to hear :) any ETA?
     
    Mindweaver says thanks.
  2. chevy350

    chevy350

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    196 (0.10/day)
    Thanks Received:
    38
    Tried this and for some reason when I play I get a kick by Punkbuster, if I play by letting Origin open a browser window no issues. Anyone else get this?
     
    Mindweaver says thanks.
  3. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,791 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,627
    No issues like that for me.
     
    Mindweaver says thanks.
  4. chevy350

    chevy350

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    196 (0.10/day)
    Thanks Received:
    38
    Seems that for some reason my game was trying to use punkbusterB service, may just need to re-install PB and see what it does.
     
    Mindweaver says thanks.
  5. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    I hope to have it out this week.. If time will permit.. :toast:

    Sorry to hear that buddy. I've not ran into this issue and have been using my utility for weeks now on different machines.

    Thanks! I haven't either. :toast:

    Try that and let me know and don't forget to update PB as well. Mailman78 has a great "How to" for that.
     
    Crunching for Team TPU
  6. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    New! BF3 Browser Utility v1.2

    Change Log v1.2
    1. Added Browser Tabs with add and remove tab buttons.
    2. Added a new feature to pause the "Auto Refresh" feature if bf3 is not running.
    3. Added new call outs on buttons.
    4. Tweaked the progress bar to improve load status.
    New screen shots have been added to the OP! :toast:
     
    Last edited: Mar 16, 2012
    Wyverex and MT Alex say thanks.
    Crunching for Team TPU
  7. Wyverex

    Wyverex

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    282 (0.15/day)
    Thanks Received:
    80
    Location:
    Zagreb, Croatia
    Thumbs up! Thanks for the tool :toast:
     
    Mindweaver says thanks.
  8. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    Thanks! I'm glad you like it. :toast:
     
    Crunching for Team TPU
  9. El_Mayo

    El_Mayo

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,780 (1.38/day)
    Thanks Received:
    209
    I wanna use it, but my NET framework isn't up to date :p
     
  10. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    Click here to update your NET Framework. :toast:
     
    El_Mayo says thanks.
    Crunching for Team TPU
  11. El_Mayo

    El_Mayo

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,780 (1.38/day)
    Thanks Received:
    209
    Installed.
    Your application's really good! I don't have to close Chrome before every game, then find out I was disconnected and have to re-open. Plus I had Youtube videos open in one of like 20 tabs and it locks my GPU clock at 400/900
     
    Mindweaver says thanks.
  12. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    Thanks Buddy! I'm glad you like it! :toast:
     
    El_Mayo says thanks.
    Crunching for Team TPU
  13. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    I'm working on an update! it will be out tomorrow or next week! :toast:
     
    Crunching for Team TPU
  14. Dev1lman New Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Yo Hope everything has been well?

    I am writing to let you know that since EA stopped supporting E8 Your Browser Utility has stopped working.

    I think it is a combo of the new patch and that to be honest.

    Hope we can see an update soon I hate having to use firefox and the other web browsers to launch, They eat up so much processing power.

    Thanks Mindweaver
     
  15. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    Thanks Dev1lman! Everything is good over here. I'm working on a new update to fix this issue. :toast:
     
    Crunching for Team TPU
  16. Dev1lman New Member

    Joined:
    May 6, 2012
    Messages:
    7 (0.01/day)
    Thanks Received:
    2
    Thanks Mindweaver, Do you know how long it will be around before maybe seeing it back on the site?
     
  17. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    I'm hoping to have it out next week. :toast:
     
    Crunching for Team TPU
  18. El_Mayo

    El_Mayo

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,780 (1.38/day)
    Thanks Received:
    209
    It says my browser is too old when I try and use the utility? :(
     
  19. broken pixel

    broken pixel

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    322 (0.40/day)
    Thanks Received:
    206
    Location:
    Nebulas
    That is because after the BF3 patches, updates his tool will not work anymore. I think he is updating it to work with the newest version of BF3? Same with the Realmwear browser, it needs to be updated also. :toast:
     
  20. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    Hey guys, I have a new update, and I've been testing this over the weekend. The new version will be using the firefox engine. I'll post the new update this week! :toast:
     
    MT Alex says thanks.
    Crunching for Team TPU
  21. MT Alex

    MT Alex

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    3,791 (1.99/day)
    Thanks Received:
    1,627
    Sounds sweet.
     
    Mindweaver says thanks.
  22. Baum

    Joined:
    Feb 16, 2005
    Messages:
    475 (0.13/day)
    Thanks Received:
    39
    Location:
    Germany,Hannover
    Would be nice if you still release it one day as BF3 is on Black Friday Sale for 7,99€ and all my frinds are coming online to play

    like someone noticed already, with youtube in one tab it locks the gpu + sometimes battlelog just crashes to leave you with broken BF3 tab in firefox and yay if you close firefox your old tabs are not saved noooooo!
     
  23. Mindweaver

    Mindweaver Moderato®™ Staff Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    5,260 (2.61/day)
    Thanks Received:
    2,741
    Location:
    Statesville, NC
    The Battle Browser I'm working on will work for both BF3 and BF4. :toast:
     
    Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page