1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

bios confusion

Discussion in 'Graphics Cards' started by Seany1212, Sep 15, 2006.

  1. Seany1212

    Seany1212

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    667 (0.22/day)
    Thanks Received:
    25
    Location:
    England, UK
    on my x1900xt i opened ati tool and in the default settings it ready, 500mhz core and 600 mhz (1200 effective) memory. I thought it was supposed to have 625mhz core and 725mhz memory (1450 effective)?
     
  2. Changis New Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    314 (0.10/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Norwegia
    500/600 is the 2d clocks, what atitool version are you using?
     
  3. Seany1212

    Seany1212

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    667 (0.22/day)
    Thanks Received:
    25
    Location:
    England, UK
    latest on the ATI tool page, 0.25 beta 15 is it?
     
  4. Changis New Member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    314 (0.10/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Norwegia
    yes, at least the newest stable :p (there is a pre 16 rc3 beta)
    ATi CCC changes clockspeed from 500/600 (2d) 625/725 (3d) automatically when needed, but with that function turned off, just use ati tool sliders and set it back to stock
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Share This Page